Årets beautyhappening i Midt-Norge

Trondheim Beauty Expo arrangeres 21. og 22. september på Quality Hotel Panorama i Trondheim, og er for alle som jobber i skjønnhetsbransjen.

– Enten du er eier, bedriftsleder, ansatt eller lærling – her er det noe for alle. Messen er også for deg som benytter deg av tjenester og produkter innen beauty. Her møter du leverandører innen hudpleie, kosmetikk, negler, frisør, vipper, bryn, PMU, fotpleie & kursleverandører – velkommen!

Torill Kristiansen, driver av Salong Frøken Strøken på Hell, forteller at tanken bak messen er å skape en inspirerende møteplass for skjønnhetsinteresserte i Trondheimsregionen.

– Det er få slike arrangementer utenfor Oslo og Bergen. Samtidig er det et bredt fagmiljø, både her i Midt-Norge og lengre nord.

Hun er én av fem damer som arrangerer. De andre er:

  • Astri Minsaas, driver av AVMinsaas massasje
  • Irene Wessel, negltekniker, Sandefjord
  • Karianne Mjønes, negl- og vippetekniker, Hell
  • Mihalja Ilincic, negltekniker og sykepleier, Verdal
Her er gjengen som arrangerer Trondheim Beauty Expo i september!

– Vi ønsker en messe som skal være matnyttig for besøkende i form av mange demoer på scene. Den skal være en arena for inspirasjon og nettverksbygging på tvers av de ulike grenene innenfor vår bransje, sier Torill Kristiansen.

Hun håper at Trondheim Beauty Expo blir en årlig begivenhet, og forteller at det vil lanseres spennende nyheter for messen i 2025 under årets bankett, som ledes av Skrellex.