Annonser

KOSMETIKK er et uavhengig business-to-business magasin for innkjøpere, ledere og ansatte innen skjønnhetsbransjen i Norge. Det distribueres både til retail-markedet og det profesjonelle markedet, og er således unikt.

Medieplanen for 2024 er nå klar, du kan lese den her!

Våre redaksjonelle tema spenner fra produkt- og nyhetssaker til konkrete råd om hvordan selge mer i butikk og salong. Vi jobber hardt for å lage et etterrettelig, informativt og nyttig fagblad som gir masse spennende tips til bransjen.

KOSMETIKK leses av butikkeiere, salgspersonell, hudterapeuter, frisører, makeupartister, kosmetisk dermatologiske sykepleiere, vippeteknikere og andre yrkesgrupper innen bransjen. Alt redaksjonelt innhold er skreddersydd for denne målgruppen. Ved å annonsere i KOSMETIKK treffer du målgruppen direkte, og din annonse vil alltid stå i en relevant sammenheng.

Bladet sendes adressert ut fire ganger årlig, i et opplag på 3 600 eksemplarer, til:

  1. Hudpleiesalonger og medisinske hudklinikker
  2. Frisørsalonger
  3. Parfymerier, frittstående og kjeder
  4. Apotek, frittstående og kjeder
  5. Spa og spahoteller
  6. Nettbutikker med kosmetikkprodukter
  7. Motebutikker og andre relevante butikker med kosmetikkavdeling
  8. Utvalgte helsekost og livsstilsbutikker
  9. Kjedekontorer og innkjøpere
  10. Leverandører i bransjen

Cirka halvparten av opplaget går til hudpleiesalonger, medisinske hudpleieklinikker, frisørsalonger og spa, mens den andre halvparten sendes til parfymeri, apotek og øvrige faghandelsbutikker.

Bladet går også ut til motekjeder med kosmetikkavdelinger, som H&M og Cubus, samt utvalgte nettbutikker og helsekostbutikker.

Mellom våre utgivelser på print følger vi opp bransjen på kosmetikkmagasinet.no, Instagram og Facebook. Vi håper du vil følge oss der!

ØNSKER DU Å ANNONSERE I KOSMETIKK? 
Ta kontakt med Kristine på epost: krrodland@gmail.com

Kristine Rødland gir ut bransjebladet KOSMETIKK.
Kristine Rødland er utgiver av KOSMETIKK.

KOSMETIKK eies og gis ut av Kristine Rødland, som har mer enn 20 års erfaring som journalist. Hun har blant annet jobbet i Dagbladet og vært skjønnhetsansvarlig i magasinet HENNE. Bransjebladet KOSMETIKK ble lansert i november 2012.