Manda of Scandinavia – ny, norsk hårpleie

Cecilie Maria Torvik, som er medeier og daglig leder i Icon Hairspa, har lansert hårpleieserien Manda of Scandinavia. Fem produkter har kommet nå i vår, og fire til skal komme innen utgangen av 2025.

– Tanken bak Manda er å skape en serie som skiller seg ut både designmessig og kvalitetsmessig. Den passer spesielt for dem som ønsker lengre hår eller har langt hår, og alle produktene har ingredienser som underbygger dette. 

Navnet Manda kommer fra min oldemor, som døde 100 år gammel i 1994. Hun var en sterk kvinne med gode verdier, og samtidig opptatt av å ta vare på seg selv og være stolt av det. Det står merkevaren vår for også. Det er lov å være feminin og stolt av det, uten at det går på bekostning av andre verdier og egenskaper man har, sier hun.

Manda ble offisielt lansert 8. mars på Grand Hotel i Oslo, i samarbeid med Embla bunader og med bilder tatt av Per Heimly, og er nå inne i rundt 100 norske salonger.

– Vi har dessuten nylig lansert i Danmark, og er i gang med kontrakter i Polen, UK, USA og Australia. Så Manda blir lagt merke til ute i verden også, forteller Cecilie Maria Torvik.