NEGLDESIGNER/VIPPETEKNIKER I 50% STILLING SØKES TIL VELETABLERT NEGLSALONG I SARPSBORG

Sara’s Nailfashion i Sarpsborg sentrum søker erfaren og kundeorientert negldesigner/vippetekniker i 50% stilling.

Vi har drevet neglsalong i Sarpsborg sentrum i ca. 20 år, og har en fast kundekrets. Vi er lidenskaplig opptatt av nyskapning, kreativitet, høy kvalitet og god kundebehandling, og gjennom merkenavnet NSI Norway er vi også Norges eneste distributør av NSI-produkter for negldesignere.

NSI Norway driver jevnlig kursvirksomhet for nye og erfarne negldesignere over hele landet, sammen med våre partnere. Vi er nå tre faste erfarne ansatte i neglsalongen som trenger en hyggelig fjerdeperson med på laget. Kan det være deg?

Det er krav til relevante diplomer eller kursbevis innen negldesign og vippeteknikker, du må også ha erfaring med kundebehandling og helst produktsalg. Vi stiller også krav til at du må ha gjennomført nettbasert bransjekurs for smittevern.

Det er gode muligheter for faglig utvikling gjennom NSI Norway sine ulike kurs. Har du annen relevant kompetanse eller erfaring, ta en prat med oss!

Lønn etter avtale, og gode provisjonsordninger gjennom produktsalg.

Ønskede personlige egenskaper: Strukturert, nøye, kreativ, fleksibel, takler en hektisk hverdag, positiv og god på samarbeid og kundebehandling. 

Interessert? Send CV og søknad til e-post sarasnailfashion@gmail.com
Har du spørsmål om stillingen, er du hjertelig velkommen til å ringe Sara på nr. 95275243!