Steen & Strøm får ny hovedinngang i Karl Johans gate

Gjennom årene har det vært Nedre Slottsgate, Kongens gate og Prinsens gate som har hatt inngangene til Steen & Strøm. For første gang får varemagasinet nå fasade og inngang fra Oslos fremste handlegate, Karl Johan.

Steen & Strøm ble etablert i 1797, da Samuel Strøm etablerte seg på hjørnet av Prinsens gate og Kongens gate. Hovedstaden hadde da 9000 innbyggere.

Varemagasinet har vokst i takt med byen, og gjennomgår nå en omfattende oppgradering som skjer over en periode på to år. Første del er nå gjennomført, med et utvidet varemagasin og en splitter ny inngang fra Karl Johans gate.

– Steen & Strøm er «hjørnesteinen» i Promenaden-området, og har fungert som Oslos møtested gjennom generasjoner. Med sitt nye inngangsparti fra Karl Johans gate, en betydelig oppgradering av de øvrige etasjene, og introduksjon av nye, unike merkevarer ser vi frem til å ta større del i det yrende livet i Karl Johans gate, sier Annette Lund, daglig leder i Promenaden Management.  

Når kundene går inn den nye hovedinngangen, kommer de inn i et flott og verneverdig atrium før helt nye shoppingopplevelser venter. Blant annet lanserer varemagasinet en satsning på skjønnhet som er helt unik i norsk sammenheng.

Til å fylle 900 kvm i første etasje samarbeider Steen & Strøm med parfymerikjeden Fredrik & Louisa, som med dette gjør sin største satsning til nå, og det anerkjente motehuset Dior, som åpner Nordens første Dior Beauty-butikk.