Ny skjønnhetsdestinasjon

KICKS åpnet denne måneden en ny og stor butikk midt i Oslo sentrum. Den fordeler seg over tre etasjer, og byr på eksklusive varer, skjønnhetsbehandlinger og personlig shopping.

Butikken ligger på hjørnet av Karl Johans gate og Nedre Slottsgate, og blant merkene finner vi Benefit, IT Cosmetics, Exuviance, Kiehl’s, Dior og La Prairie. Nytt og spennende på det norske markedet er også Morphe!

Morphe lanserer nå eksklusivt i KICKS i Norge, Sverige og Finland.

– Målet med vår nye butikk er å skape en unik og skreddersydd skjønnhetsopplevelse tilpasset den enkeltes behov. Hos oss kan du nyte en velgjørende behandling i en hektisk hverdag eller føle på det yrende bylivet, sier Tove Mette Wold, butikksjef for nye KICKS Karl Johan.

Det første man ser når man entrer butikken, er et bredt utvalg av trendy varemerker innen makeup og hudpleie, samt en profesjonell Brow Bar for både drop-in og forhåndsbestilte behandlinger.

I underetasjen, som skal ferdigstilles i sin helhet våren 2021, vil man finne muligheten til profesjonelle skjønnhetsbehandlinger i en fullt utstyrt hudpleiesalong. Her skal det også bli et større område for makeuptjenester og personlige VIP-konsultasjoner, samt en Nail Bar. 

I alle tre etasjer møtes man av dyktige hudpleiere, makeupartister og skjønnhetseksperter som bidrar til en personlig og godt tilpasset kundeopplevelse.

– Etableringen av vår nye butikk viser tydelig at vi fortsetter å satse på det norske markedet, og styrker vår markedsposisjon gjennom økt tilgjengelighet tross en pågående pandemi, sier Carina Sønsteby, Country Manager KICKS Norway.