Nå kommer Fenty Beauty

Rihanna er klar for Norge!

Mange har nok ventet på at Fenty Beauty by Rihanna skulle lanseres her til lands, og NÅ skjer det.

Rihanna skapte sitt populære sminkemerke i samarbeid med Kendo, som eies av LVMH, i 2017. Det gjorde raskt suksess med sine fjærlette formuleringer og brede utvalg farger, og ledes av Robyn Rihanna Fenty selv, sammen med LVMH.

Rihanna jobber ut fra en filosofi om at alle skal føle seg representert, uansett hudtype og hudfarge, og lanserte merket ved å tilby hele 40 ulike nyanser av foundations. Det gjorde dypt inntrykk på skjønnhetsbransjen, og inspirerte flere til å følge hennes eksempel.

Sortimentet til Fenty Beauty er fokusert på produkter som skaper vakker hud med mye glød, «the Fenty Face». Teknikkene er utprøvd av Rihanna selv – backstage, på scenen og i livet ellers. 

Hemmeligheten bak «The Fenty Face» ligger i å gjøre huden om til et matt, glatt og feilfritt lerret. Deretter påføres noen velplasserte highlights som skaper masse glød. Pudder brukes for å matte ned og skape filter-effekt, mens det siste steget er farge på leppene.

Fenty Beauty distribueres av E. Sæther, og blir nå tilgjengelig i 25 Fredrik & Louisa-butikker landet rundt, samt online i deres nettbutikk.