Matas åpner nettbutikk i Norge

I dag, 31. januar, åpner et av Danmarks største skjønnhets- og velværeselskap norsk nettbutikk under navnet matas.no

Matas gir dermed norske forbrukere direkte tilgang til et prisvinnende konsept innen skjønnhet og velvære, som har gjort Matas til en kundefavoritt på det danske markedet, med tusenvis av kjente merkevarer og lynrask levering. 

I Danmark er matas.dk den nest mest brukte nettbutikken, og det er etablert 261 fysiske butikker. Hele 8 av 10 danske kvinner er medlem av kundeklubben, Club Matas. På det norske markedet viser tall at hver femte nordmann kjenner til Matas. 

Brian Andersen, E-commerce direktør hos Matas Group.

– Vi vet at nordmenn setter de samme høye kravene til sikkerhet og trygghet som danskene gjør. Alle våre egne hudpleiemerker er utviklet og produsert i Danmark, og oppfyller de høyeste kravene fra både myndigheter og forbrukere. En stor del av produktene våre er svanemerket, og vi har også et godt samarbeid med den danske Kreftforeningen om egne solprodukter, noe som forsikrer kundene våre om at produktene er trygge og uten unødvendige kjemikalier, sier Brian Andersen, E-commerce direktør hos Matas Group.

Hos Matas.no får du nesten alle internasjonale merker, som Biotherm, Kiehl’s, Estée Lauder, Clinique og Kylie Jenner, men de tilbyr også en mengde egne merker. Matas Striber, Matas Natur og Nilens Jord, er blant danskenes absolutte favoritter.  

– Mange nordmenn kjenner allerede til Matas fra besøk i Danmark. I Norge kommer vi på lanseringsdagen med mer enn 20.000 skjønnhetsprodukter i hyllene, som vi kan levere over hele landet. Vi har et stort sortiment innen både skjønnhet og velvære, og er spesielt opptatt av å bli kjent for vår ekspertise innen hudpleie.

Alle nordmenn som ønsker, kan bli medlem i Club Matas, helt gratis, og få medlemsfordeler og gode tilbud på kjente merkevarer.

– Vi gleder oss til å bli godt kjent med de norske kundene og drømmer om å skape begeistring og glede for mange nordmenn, sier Brian Andersen, E-commerce direktør hos Matas Group. 

Fokus på skandinaviske merker
I tillegg til egne merker, som selges til konkurransedyktige priser, har Matas stort fokus på nordiske merkevarer. Blant annet Rudolph Care, Ecooking, Lövengrip, Isadora og Ole Henriksen vil nordmenn finne hos Matas.

Matas ønsker også å samarbeide med norske merkevarer som kan være interessert i å bli introdusert på matas.dk, matas.se og matas.no og være til stede i hele Skandinavia.