Kicks lanserer Reload

Etter suksesslanseringen rundt omkring i Europa gjør den smarte minisprayen nå sin entré hos KICKS.

Reload er en minispray som kunden selv enkelt fyller med populære dufter fra etablerte parfymemerker. Den har fått stor suksess rundt omkring i verden siden lanseringen i høst, og nå er turen kommet til de nordiske kundene.

Minisprayen kan fylles ved at du kjøper dufter i ministørrelse, såkalte duftrefills, eller ved at du fyller på med din egen parfyme for å ta den med deg.

Dessuten kan du tilpasse den etter din stil og personlighet ved hjelp av forskjellige deksler, akkurat som du gjør med mobilen.

Reload-Carcasas-Zig_Zag

– Vi streber alltid etter å lansere produkter og tjenester som gjør oss unike og utmerker oss på markedet. Som markedsledende innen duft er det derfor spennende å være alene om å lansere Reload, sier KICKS sortimentsjef Karin Svensson.

Minisprayen gjør det mulig for kundene å oppdage nye dufter og utvide parfymegarderoben.

Ved lanseringen kommer seks ulike duftrefills fra klassikere og storselgere inn i sortimentet: Hugo Boss Bottled, Hugo Boss Man, Hugo Boss Ma Vie, Hugo Boss Woman, Juicy Couture Viva La Juicy og Issey Miyake L’Eau D’Issey.

I løpet av våren 2016 vil flere duftrefills fra andre varemerker bli lansert. Ved siden av duftrefills og deksler finnes det også patroner som man lett og raskt kan rengjøre minisprayen med.