Jan Thomas utvider sortimentet

Jan Thomas Studio bredder merkevaren med lanseringer i to nye kategorier: Hårfarge og makeup!

Jan Thomas Studio Haircolor er en hårfargeserie med salongkvalitet, som er utviklet til et nordisk hår og utseende. De permanente hårfargene har full dekkevne og er ammoniakkfrie. Fargepigmentene holder høy kvalitet og er importert fra USA.

Bildene  på forpakningene er tatt av motefotograf Morten Qvale, og gjør at hårfargeproduktene stikker seg fram i hyllene. Det har blitt brukt samme modell på alle eskene for å vise hvordan man kan eksperimentere med ulike hårfarger.

Filosofien bak Jan Thomas Studio Haircolor er å bringe Jan Thomas Studio hjem til forbrukeren, som da skal få den beste veiledningen i sitt hårfargevalg og i gjennomføringen av hårfargeprosessen.

jthaircolor7.0_web

Lanseringen gjøres i samarbeid med Engelschiøn Marwell-Hauge, som også distribuerer hårpleieproduktene fra Jan Thomas Studio.

Jan Thomas har også samarbeidet med Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF) om en helsevennlig hårpleieserie uten parfyme. Du kan lese mer om den HER.

Den nye makeupserien Jan Thomas Studio Cosmetics er laget i samarbeid med VITA og VITA Exclusive. Sminken skal, etter det KOSMETIKK får opplyst, forhandles eksklusivt i disse butikkene.

Det blir lanseringsfest for makeupserien i Oslo 8. oktober.

Jan Thomas Studio Cosmetics selges eksklusivt i VITA.

Jan Thomas Studio Cosmetics selges eksklusivt i VITA.