Skincity

STILLINGSANNONSE

Skincity søker norske hudterapeuter

Våre norske kunder blir flere, og for å ha muligheten til å skjemme bort våre kunder med høy service, søker vi nå etter norske hudterapeuter.

Ønsker du å utvikle deg sammen med oss og bli en del av Nordens heteste hudpleiekonsept? Deler du vår tanke om at Kunnskap, Kvalitet og Service er det som gjør oss best? Da er dette en perfekt mulighet for deg.

Dine arbeidsoppgaver

På Skincity gjør vi alt for kundens beste. Du kommer til å være en del av vår kundeservice og har dermed tett kontakt med kunden.

Du kommer til å jobbe med vår unike, nettbaserte hudtest, og vil bruke ditt hjerte og din kunnskap for å hjelpe hver kunde med deres individuelle utfordringer. Kommunikasjonen med kunden skjer via telefon, e-post og chat der vi er tilgjengelige dag, kveld og helg.

Hvem er du?

Du er utdannet hudterapeut og har noen års erfaring i yrket som du virkelig elsker. Du har en stor interesse for hudpleie, og griper alle muligheter for å lære mer.

Våre kunder har stor tillit til oss, og dette ønsker vi å beholde og forsterke. Her er din spisskompetanse for god service og kundebehandling helt avgjørende.

Da mye av vår kommunikasjon skjer skriftlig, er det viktig at du er flink til å formulere deg både skriftlig og muntlig, og kan møte kunden på hennes eller hans nivå. Godt norsk og engelsk språk er et krav.

Vi kommuniserer med våre kunder i mange ulike kanaler, ofte i et høyt tempo. Da er det viktig at du kan beholde fokus og kan arbeide effektivt og med høy kvalitet uten å bli stresset. Kunden skal alltid bli møtt på en profesjonell og engasjerende måte.

Du kommer til å jobbe på PC og bruke mange ulike systemer, og det er derfor viktig at du har god IT-forståelse, og gjerne er vant til å bruke PC som arbeidsverktøy.

Sist, men ikke minst; for at vi skal kunne gi våre kunder den beste servicen krever vi at alle hjelper alle, og at vi har det gøy på veien. Det er derfor viktig at du er positiv, samarbeidsvillig og trives med å jobbe i team.

Søknad og spørsmål

Høres dette ut som din drømmejobb? Da ønsker vi gjerne å høre fra deg, og du kan lese mer om oss her:

http://career.skincity.se/departments/kundrelationer

Vil du vite mer om stillingen, kan du kontakte Jenny Sundbäck på +46 735-54 74 15 eller via epost på jenny.sundback@skincity.se.

Denne stillingen ligger i Täby, Stockholm.

Publisert 2. oktober 2017

Facebook

KOSMETIKK – fagbladet for hele skjønnhetsbransjen