Kraftfull sammenslåing

To kjente navn i beautybransjen blir til ett! Tone Lise Akademiet er kjøpt opp av Beauty Eiendom, som blant annet eier Beauty Products og Beauty Hudpleieskole.

Tone Lise Akademiet er en av Norges største utdanningsinstitusjoner innen skjønnhet, samt grossist og leverandør for flere merkevarer.

Selskapet blir nå en del av Beauty Products AS, som er grossist og totalleverandør for den norske hudpleiebransjen med agentur på internasjonale merkevarer som Guinot, Darphin, Nimue og pHformula.

Tone Lise Forbergskog er grunnlegger av Tone Lise Akademiet.

Beauty Products og Tone Lise Akademiet beholder sine respektive navn, men deler opp selskapene for å kunne rendyrke forretningsområdene skole og distribusjon.

Det innebærer at Beauty Products overtar agenturmerkene fra Tone Lise Akademiet, slik at alle merkene havner under samme tak. Beauty-skolene blir også slått sammen, og skal tilby den beste utdanningsplattformen i bransjen.

Ole-Martin Hexeberg overtar som daglig leder i begge selskaper. Frontfigur og gründer Tone Lise Forbergskog fortsetter som en aktiv medeier, og skal jobbe for å tilby et bredt spekter innen kurs og skolevirksomhet.

Hanne Westgaard, som er eier og gründer av Beauty Products, skal jobbe med internasjonale leverandører og sikre at selskapet fortsetter med de mest innovative produkter. Hun vil i tillegg jobbe innenfor nye forretningsområder.

Foto: Pexels