Proffene møtes i Düsseldorf

Den siste helgen i mars gjøres messehallene i Düsseldorf om til Tysklands største skjønnhetssalong. Messe Düsseldorf inviterer da til tre forskjellige fagmesser som kan besøkes på én og samme billett.

Fagmessene tilbyr en unik kombinasjonen av foredrag, stands og praktisk trening, der man får muligheten til å snappe opp tips og triks fra noen av de mest kjente navnene i bransjen.

BEAUTY Düsseldorf er messen for deg som jobber profesjonelt med hudpleie, kosmetikk, negler, føtter, wellness og spa. Den fungerer som et trendbarometer og gir et overblikk over alt som rører seg i markedet.

Gerhard Klapp, eier av KLAPP Cosmetics, skal tildeles «Life of Beauty»-prisen.

Top Hair henvender seg til frisører, og profilerer seg som en festival der kreativitet og business går hånd i hånd. Den er fullspekket med workshops og store shows der man snappe opp siste nytt innen farge, klipp og styling.

Make-Up Artist Design Show er en møteplass for makeupartister som ikke bare arbeider med beauty, men også TV, film og scenekunst, og tilbyr workshops der man kan teste ut nye materialer og teknikker. Et must for alle som vil lære mer om body painting, monstermasker og andre spesialeffekter!

Det deles også ut priser under messene, blant annet skal Gerhard Klapp fra KLAPP Cosmetics få «Life of Beauty»-prisen.