Dr. Ankerstjerne – ny norsk hudpleie

Dr. Ankerstjerne er et nytt, norsk varemerke utviklet av ekteparet Stine og André Ankerstjerne. Begge jobber som lege, Stine sågar som fastlege, og har erfaring fra allmennmedisin, kosmetisk medisin og farmasøytisk industri.

Produktene til Dr. Ankerstjerne  inneholder et bredt spekter av næringsstoffer, vitaminer og antioksidanter, og skal være lette å forstå og bruke.

André Ankerstjerne forteller at han og kona har en visjon om å forenkle hudpleierutinen, og vil skape effektive cosmeceuticals som er enkle å bruke i en travel hverdag.

– Vi er skeptiske til serier som bare inneholder noen få, aktive ingredienser slik at man må bruke mange produkter for å få en fullverdig hudpleie. Det er ikke nødvendig med store og omfattende hudpleieprogrammer, sier han.

Et annet viktig poeng er at produktene gir en god følelse, og ikke danner en «film» på huden.

Paret tenker i utgangspunktet å selge produktene på nett, og har etablert sin egen nettbutikk. De samarbeider også med Colosseumklinikken. Så får tiden vise om det vil komme flere forhandlere.

Produktlinjen inneholder en ansiktsrens, en anti-pollution dagkrem, en anti-age nattkrem, og en multifunksjonell ansiktsgelé kalt Superfood som er proppfull av vitaminer. Produksjonen foregår i Danmark.