Mr. Smith + Oslo Runway

Når Oslo Runway SS19 går av stabelen 14. til 16 august, er det luksuriøse hårpleiemerket Mr. Smith med som sponsor.

Merket er skapt av mor-og-sønn-teamet  David Justin og Freda Rossidis (bildet), og ble lansert i Norge i oktober 2017 av Frends AS.

Freda Rossidis er en kjent hårstylist, og Mr. Smith jobber internasjonalt under moteukene i New York, Paris, Milano og London. Dette blir første gang merket involverer seg i en norsk mote-happening.

– Vi er ekstremt stolte av å få levere hårprodukter til Oslo Runway. Merket har fått en god mottakelse i Norge, og dette vil være med på å plassere oss der vi ønsker, sier eier og gründer av Mr. Smith, David Rossidis.

OSLO RUNWAY SS19

14. august får vi visninger av Cathrine Hammel, Anne Karine Thorbjørnsen, Cala Jade, Epilogue, byTiMo og IBEN. Dagen etter følger Moiré, Line of Oslo, Pia Tjelta presentert av Promenaden Fashion District og Michael Olestad før FWSS avslutter.

– Sesongens program viser bredden av norsk design og består av sterke brands med internasjonalt potensiale, sier leder for Oslo Runway, Ditte Kristensen, i en pressemelding.

Oslo Runway avsluttes torsdag med Bik Bok Runway Award, der en designer har mulighet til å vinne 100 000 kroner for å jobbe med en ny kolleksjon.

Foto: Hanne Erøy/MIO Media