Grønn fagmesse i Malmø

Natural Products Scandinavia – den nordiske fagmessen for naturlig hudpleie, skjønnhet, helsekost og ernæring – arrangeres i Malmø 15. til 16. november.

Messen vokser år for år, og henvender seg til innkjøpssjefer, distributører, butikkjeder og selvstendige forhandlere, kanskje særlig innen helsekost og apotek. I år ligger det an til mer enn 400 deltagende varemerker, som er ny rekord.

– Messen er et fantastisk møtested for helse- og økobransjen. Du blir kjent med nye, spennende aktører og produkter, og får muligheten til å følge med på globale trender innen feltet, sier Iréne von Arronet fra Nature Treats, som har medvirket flere ganger.

Messen byr på veganske neglelakker, makeup laget av fruktfarger, kosttilskudd som pleier huden, økologiske ansiktsmasker basert på aktivert trekull og andre trendingredienser, og mye annet nytt!

Det forventes mer enn 5000 besøkende, og messen har også en del interessante foredrag. På programmet finner du faktisk også bransjebladet KOSMETIKK. Vi skal kåre de beste produktene på messen sett ut fra et trendperspektiv, så få det med deg hvis du kan!