Ny ambassadør

Zoe Saldana er ny L'Oréal-ambassadør.
Zoe Saldana er ny L’Oréal-ambassadør.

Vakre Zoe Saldana er kjent for å imponere på den røde løperen, så vel som på filmlerretet.

Saldana dukket først opp i TV-serien Law & Order i 1999, og har siden vært å se i en rekke store produksjoner. Nå følger hun i fotsporene til flere andre store navn, som ambassadør for L’Oréal Paris.

– Som liten ble jeg lært opp til å tro at jeg kunne gjøre alt som en mann kunne gjøre. Det er en familiefilosofi som har formet den personen jeg er i dag. Som ambassadør for L’Oréal Paris betyr det mye for meg å kunne si: fordi vi er verdt det! Det er en verdi jeg ønsker å dele med kvinner, slik at de kan verdsette seg selv, sier Saldana.

Hun ble født i New Jersey, USA, med dominikansk og puertorikansk bakgrunn. En stor del av oppveksten tilbrakte hun i Den dominikanske republikk, før hun flyttet tilbake til USA for å arbeide som skuespiller.

Zoe Saldana blir å se i kampanjer for L’Oréal Paris fra slutten av 2014.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail