Brasiliansk skjønnhet

Timingen er perfekt, for nå lanseres det brasilianske skjønnhetsmerket Sol de Janeiro i Norge. Produktene er tilgjengelige denne måneden i VITA EXCLUSIVE.

Sol de Janeiro hyller brasiliansk skjønnhet, og ønsker å skape en uforglemmelig opplevelse med raskt absorberende teksturer og deilige dufter.

Varemerket tilbyr et bredt sortiment av kroppsprodukter beriket med ingredienser fra den brasilianske regnskogen. Tre ingredienser som går igjen i alle produktene er cupuaçusmør, açaí samt kokosolje for en myk og strålende hud.

Flere av produktene, deriblant den mye omtalte og lett skimrende Brazilian Bum Bum Cream, har varemerkets signaturduft av salt karamell og pistasj. Leverandør er IC Enterprises AB.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Kerstin Florian 40 år

Kerstin Florian International ble grunnlagt for 40 år siden som et lite spa i Laguna Beach, og er nå et verdensomspennende selskap representert ved mer enn 200 spaanlegg og dagspa.

Grunnleggeren er svensk, men forlot Sverige på 1960-tallet til fordel for det solfylte California, der selskapet er basert den dag i dag.

Kerstin hadde erfaring fra europeiske spaanlegg, og mente at amerikanske hudpleieprodukter hadde få naturlige ingredienser, og få positive egenskaper utover å tilføre fukt.

Kerstin Florian, grunnlegger av varemerket med samme navn.

I en tiårsperiode jobbet Kerstin Florian med å utvikle spaanlegg og skjønnhetssalonger i både California og Arizona, før hun i 1978 åpnet sin første egne salong ved Surf & Sand Resort i Laguna Beach.

Hun inspirerte kundene med sitt holistiske syn på skjønnhet, og gav dem råd om hudpleie, kosthold og ernæring.

I tillegg underviste hun i meditasjon, og tilbød ansikts- og kroppsbehandlinger med utgangspunkt i de fire hjørnesteiner for en sunn livsstil: Næringsrik kost, regelmessig mosjon, mental avkopling og stell av ansikt og kropp.

Hun eksperimenterte med eteriske oljer, urte-ekstrakter, alger, leire og mineralrikt vann for å kunne skape sitt eget produktsortiment, som i starten ble mikset sammen i spaet.

Ikke overraskende, økte etterspørselen, og bedriften vokste ut av de små lokalene.

Kerstin Florian International er i dag et internasjonalt varemerke, kjent for sine naturlige og aktive ingredienser fra planteriket og havet, mens Kerstin selv er en drivende kraft innen spabransjen.

Høsten 2017 lanserte hun vegansk makeup, og i 2014 feiret hun 25 år i Skandinavia.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

L’Oréal kjøper Pulp Riot

L’Oréal kjøper det profesjonelle, amerikanske hårfargemerket Pulp Riot, som ble lansert av David og Alexis Thurston i juni 2016.

Pulp Riot er kjent for å bruke sosiale medier til å formidle inspirasjon og faglig felleskap med frisører, og har på kort tid fått mer enn 675 000 følgere på Instagram.

Det trendsettende varemerket har også begynt å vokse internasjonalt, og distribueres i Norge av Verdant.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Svensk UFO-innovasjon

Nye FOREO UFO er inspirert av de mest populære salongbehandlingene for huden, men skal brukes hjemme, sammen med spesialtilpassede sheetmasks som monteres på apparatet.

UFO kombinerer LED-lys med pulseringer, kulde og varme, og er en innovativ maskebehandling som kan styres og tilpasses ved hjelp av en app på mobilen. Effekten skal være den samme som ved salongbehandlinger, men tar lengre tid.

UFO kommer fra det svenske varemerket FOREO, som har markert seg med innovative og tekniske produkter innen hud- og tannpleie.

Selskapet er kun fem år gammelt, men omsatte for over fire milliarder kroner i 2017, og skal nå være blant de raskest voksende skjønnhetsprodusentene i verden.

Produktene til FOREO finnes i 6000 butikker verden over, og er spesielt populære i Asia.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Nye norske skjeggoljer

Eroma Perfumes lanserer fem naturlige skjeggoljer med milde og gode dufter, hvorav én er nøytral. Oljene har ulike egenskaper, og gir mykhet og næring til både hud og skjegg.

Skjeggoljene er utviklet og produsert av André Myrvoll og Shehzad Jamil, med god hjelp fra skjeggekspert Thorstein Myhre.

Han ses til venstre på bildet under her, og har vært blant finalistene i Norges Beste Skjegg. Vinneren av konkurransen, Kenneth Hermansen, ses til høyre.

André Myrvoll og Shehzad Jamil står for vårens mest skjeggete lansering!

Eroma Perfumes lager også veganske og alkoholfrie parfymeoljer til både han og henne. De varer lenge på huden, opptil 24 timer, og kan også mikses med hverandre for å få en unik duft.

Varemerket ble lansert i januar 2015.

Foto: Zia

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Proenza Schouler lanserer duft


Det New York-baserte varemerket Proenza Schouler har lansert sin første duft, Arizona, i samarbeid med L’Oréal Luxe.

Arizona er bygget opp rundt to elementer eller noter: Et kremet iris-element og et element av hvit kaktusblomst.

Kaktusen Peruvian Torch blomstrer maksimalt én gang i året, og har aldri tidligere blitt brukt i en parfyme. Duften er fanget opp ved hjelp av en teknologi som gjør at naturen ikke kommer til skade.

Proenza Schouler lager kvinneklær og accessoirer, og ble grunnlagt i 2002 av designerne Jack McCollough og Lazaro Hernandez. Merkenavnet er basert på pikenavnene til mødrene deres.

Proenza Schouler forbindes med en ny generasjon amerikansk luksus.
Sniktitt på Proenza Schoulers nye høstmakeup for Lancôme.

Lancôme hører også inn under L’Oréal Luxe, og samarbeider med Proenza Schouler når det gjelder høstens nye makeup. En limited edition-kolleksjon signert designerduoen slippes i juli måned.

Det parisiske varemerket har tidligere hatt designsamarbeid med andre store navn fra motebransjen, som Alber Elbaz og Sonia Rykiel.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail