Kategoriarkiv: Negler

Ny prisfest for negletalenter

NeglAkademiet feirer 30 år i bransjen, og markerer jubileet med å stifte en ny pris, Norwegian Nail Awards!

Jakten på Norges største negletalenter er nå i gang. Det skal deles ut priser i kategorier som beste salong, beste negledesigner, beste nykommer og beste negle-Instagrammer.

Vinnerne skal kåres av en internasjonal fagjury sammen med stemmer fra publikum, og det hele kulminerer i et skikkelig Award Show i januar 2020.

De nominerte må jobbe profesjonelt i salong og bruke sertifiserte produkter, men alle prisene er selvsagt merkeuavhengige. Det er talent, ferdigheter og pasjon for faget som teller.

KOSMETIKK er med i fagjuryen, som ellers inkluderer navn som Jan Arnold fra CND, Lezlie McConnell fra Light Elegance, Samantha Sweet fra Sweet Squared, negleguruen Fee Wallace og Linn Himberg-Larsen fra Tone-Lise Akademiet.

Foto: Pexels

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Kraftfull sammenslåing

To kjente navn i beautybransjen blir til ett! Tone Lise Akademiet er kjøpt opp av Beauty Eiendom, som blant annet eier Beauty Products og Beauty Hudpleieskole.

Tone Lise Akademiet er en av Norges største utdanningsinstitusjoner innen skjønnhet, samt grossist og leverandør for flere merkevarer.

Selskapet blir nå en del av Beauty Products AS, som er grossist og totalleverandør for den norske hudpleiebransjen med agentur på internasjonale merkevarer som Guinot, Darphin, Nimue og pHformula.

Tone Lise Forbergskog er grunnlegger av Tone Lise Akademiet.

Beauty Products og Tone Lise Akademiet beholder sine respektive navn, men deler opp selskapene for å kunne rendyrke forretningsområdene skole og distribusjon.

Det innebærer at Beauty Products overtar agenturmerkene fra Tone Lise Akademiet, slik at alle merkene havner under samme tak. Beauty-skolene blir også slått sammen, og skal tilby den beste utdanningsplattformen i bransjen.

Ole-Martin Hexeberg overtar som daglig leder i begge selskaper. Frontfigur og gründer Tone Lise Forbergskog fortsetter som en aktiv medeier, og skal jobbe for å tilby et bredt spekter innen kurs og skolevirksomhet.

Hanne Westgaard, som er eier og gründer av Beauty Products, skal jobbe med internasjonale leverandører og sikre at selskapet fortsetter med de mest innovative produkter. Hun vil i tillegg jobbe innenfor nye forretningsområder.

Foto: Pexels

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Bli kjent med Smith & Cult

Jeanne Chavez og Dineh Mohajer er den kreative kraften bak det amerikanske varemerket Smith & Cult. Det ble skapt i 2014, og lanseres nå i Skandinavia.

– Merkenavnet spiller på dualiteten mange kvinner har: vi går på jobb og har en viss stil, men er mer vågale på privaten. Det er The Smith Girl og The Cult Girl, forklarer Jeanne Chavez.

Hun har vært businesspartner med Dineh Mohajer siden 1990-tallet, da de stod bak det sagnomsuste neglelakkmerket Hard Candy, kjent for sine melkeaktige og lett fluoriserende pasteller.

Formuleringen til Smith & Cult er uten dibutyl phthalate, toluene, formaldehyde, formaldehyde resin, camphor, xylene, ethyl tosylamide og triphenyl phosphate. Produksjonen av neglelakkene foregår i USA.

Neglelakkene er kjernen i sortimentet til Smith & Cult, men de har i tillegg kommet med produkter for øyne, bryn og lepper. Muligens kommer det også primers, highlighters og bronzers, men Smith & Cult skal ikke tilby alt.

Neglelakkene har overdimensjonerte lokk i gull, og ligger tungt i hånden. Lokkene er slått bulkete og skjeve i produksjonen, slik at alle er litt forskjellige. En designdetalj som også går igjen i det øvrige sortimentet.

Smith & Cult kan, som det eneste lakkmerket i USA, skryte av en såkalt 8-Free formulering, og fargen holder seg pen og glansfull på neglene i opptil en uke.

Den norske distributøren, Verdant AS, forteller at produktene foreløpig er tilgjengelige på Kicks.no og Skincity.no, samt i utvalgte salonger.

Jeanne Chavez deltok på den norske lanseringen av Smith & Cult.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Camilla Pihl fronter Essie

Camilla Pihl skal fronte Essie neglelakk.
Camilla Pihl skal fronte Essie neglelakk.

Neglelakkmerket Essie får for første gang sin egen ambassadør i Norge. Valget var lett, og falt på en blogger, modell og IT-jente man sjelden ser uten neglelakk.

Merkevareansvarlig for Essie i Norge, Christine Helno, mener at Camilla Pihl har egenskaper som matcher Essie helt perfekt. Hun er glad i klassiske negler i nude, rosa eller rød, samtidig som hun gir inspirasjon til supertrendy manikyrer.

Som ambassadør for Essie vil Camilla jobbe med flere spennende prosjekter fremover, samtidig som hun vil inspirere både Essie-teamet i Norge og sine lesere.

– Jeg har vært fan av Essie i mange år, og alle mine favorittfarger – de jeg bruker igjen og igjen – kommer fra Essie. Jeg er derfor ekstra stolt over å få lov til å fronte dette merket! Skikkelig stolt faktisk, sier Camilla og legger til med en latter:

– Jeg er faktisk helt rå på å legge min egen neglelakk etter mange års erfaring. Det skjer ikke at jeg ikke har på neglelakk, og jeg har rett og slett blitt god fordi jeg har gjort det så mange ganger.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

CND for The Blonds

CND for The Blonds S/S 2015 - Backstage

CND for The Blonds S/S 2015 - Backstage

CND for The Blonds S/S 2015 - Backstage

CND for The Blonds S/S 2015 - Backstage

 

CND var blant de første som satte negler på motekartet, og de samarbeider jevnlig med avantgarde-merket The Blonds.

Til vårens moteshow, som ble holdt i New York, laget de 20 unike negledesigns.

Tema for sesongen var “Gangsta Genie”, og kolleksjonen refererer til en rekke moderne kulturfenomener med teatralsk og overdreven glamour.

– Vi lakker ikke negler under New York Fashion Week – vi transformerer dem til mini-mesterverk, uttaler Jan Arnold, som er medgrunnlegger av CND.

Kristina Estabrooks, som er CNDs designsjef, forteller at de i forkant av hvert catwalkshow har et møte med designerne, der de utveksler idéer. Deretter lager de designprøver, og når disse er godkjent, begynner de å produsere neglekunsten.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Lager farger for Essie

Rebecca Minkoff blir ny fargedesigner for Essie.
Rebecca Minkoff blir ny fargedesigner for Essie.

Motedesigneren og it-jenta Rebecca Minkoff er Essies nye, globale fargedesigner. Hun skal være med på å gi liv til Essies lakker, og tok fatt allerede under arbeidet med vårens kolleksjon: Flowerista.

Les her om Essies nye bryllupskolleksjon.

Det New York-baserte klesmerket Rebecca Minkoff har mer enn 900 forhandlere verden over, og tre flagship stores som fører hennes ready-to-wear, vesker, sko og tilbehør.

Hun entret motescenen i 2001. I 2005 designet hun klassikeren Morning After Bag, som med sitt catchy navn og fantastiske design ble vesken som skjøt fart på hennes karriere.

Hun har en enorm følgerbase på sosiale medier, og plaggene hennes har blitt observert på kvinner som Reese Witherspoon og Karlie Kloss.

Samarbeidet mellom Rebecca Minkoff og Essie startet i 2011. Siden da har Rebecca skapt unike og fargerike negler på New York Fashion Week. Rebecca er ikke redd for å eksperimentere og slå seg løs med ulike manikyrer. Hun lever og ånder for farger, og skal nå utvikle nye lakkfarger for Essie.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Essie bryllupskolleksjon

Sommeren nærmer seg, og den store bryllupssesongen står for døren. Om du er en av de heldige brudene i år, er det mange planer som skal legges og praktiske ting som skal på plass.

Hendene er i fokus hele bryllupsdagen, der selve symbolet for giftemålet glitrer, nemlig ringene. Uansett om du velger manikyr eller lakker neglene selv, så er tradisjonen for negler å holde dem velpleide i en diskré farge som komplimenterer hudfargen.

En av de mest populære lakkene til den store dagen er essie-fargen Allure, en transparent, hvit farge, som korrigerer fargen på neglene, slik at de får en frisk og dus farge som vil se naturlig ut. Hertuginne Kate brukte blant annet Allure på sin bryllupsdag da hun giftet seg med Prins William.

Essie bryllupskolleksjon 2015, fra visningen til Angel Sanchez.
Essie bryllupskolleksjon 2015, fra visningen til Angel Sanchez.

Det er viktig å gjøre grunnarbeidet for å få en fin manikyr. Det betyr å rydde opp i neglebånd, og gi neglene og hendene godt med fuktighet. Ved å avslutte med litt negleolje på negler og neglebånd har du et godt utgangspunkt for en fin manikyr.

Før du starter er det viktig at all olje er tørket av neglebånd og negler. Start med en baselakk for å fylle riller og andre ujevnheter på neglene, dette er spesielt viktig når man bruker lyse neglelakker.

Når baselakken er tørket legges to til tre lag med fargelakk, alt ettersom hvor dekkende du ønsker at sluttresultatet skal være. Avslutt med en beskyttende lakk som bevarer farge og gir glans til neglene.

Den nye bryllupskolleksjonen fra essie har seks nydelige pastellfarger med morsomme navn som det perfekte tilbehøret på den store dagen.

bryllupskake visuell

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Vårfarger fra Essie

essie spring collection group FW14_DonnaK_062

Neglelakker i hudnære nude-nyanser er en sterk trend for våren, men det er også rom for kraftigere farger.

Essie var som vanlig i aksjon i backstage under New York Fashion Week.  Da Donna Karan (bildet) nylig viste sin kolleksjon for høst/vinter 2014, fikk modellene Spin the Bottle (en lys beige farge) på sine negler.

Fargen er hentet fra Essies vårkolleksjon, og finnes både i en profesjonell versjon, samt i en versjon for forbruker.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail