Kategoriarkiv: Jubileum

Kerstin Florian 40 år

Kerstin Florian International ble grunnlagt for 40 år siden som et lite spa i Laguna Beach, og er nå et verdensomspennende selskap representert ved mer enn 200 spaanlegg og dagspa.

Grunnleggeren er svensk, men forlot Sverige på 1960-tallet til fordel for det solfylte California, der selskapet er basert den dag i dag.

Kerstin hadde erfaring fra europeiske spaanlegg, og mente at amerikanske hudpleieprodukter hadde få naturlige ingredienser, og få positive egenskaper utover å tilføre fukt.

Kerstin Florian, grunnlegger av varemerket med samme navn.

I en tiårsperiode jobbet Kerstin Florian med å utvikle spaanlegg og skjønnhetssalonger i både California og Arizona, før hun i 1978 åpnet sin første egne salong ved Surf & Sand Resort i Laguna Beach.

Hun inspirerte kundene med sitt holistiske syn på skjønnhet, og gav dem råd om hudpleie, kosthold og ernæring.

I tillegg underviste hun i meditasjon, og tilbød ansikts- og kroppsbehandlinger med utgangspunkt i de fire hjørnesteiner for en sunn livsstil: Næringsrik kost, regelmessig mosjon, mental avkopling og stell av ansikt og kropp.

Hun eksperimenterte med eteriske oljer, urte-ekstrakter, alger, leire og mineralrikt vann for å kunne skape sitt eget produktsortiment, som i starten ble mikset sammen i spaet.

Ikke overraskende, økte etterspørselen, og bedriften vokste ut av de små lokalene.

Kerstin Florian International er i dag et internasjonalt varemerke, kjent for sine naturlige og aktive ingredienser fra planteriket og havet, mens Kerstin selv er en drivende kraft innen spabransjen.

Høsten 2017 lanserte hun vegansk makeup, og i 2014 feiret hun 25 år i Skandinavia.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Beautyblender jubilerer

Den kjente makeupsvampen Beautyblender fyller 15 år!

Makeupartisten Rea Ann Silva klekket ut konseptet i 2002, og svampen kom på markedet året etter. Den produseres av selskapet Rea.deeming Beauty i USA, som Rea Ann Silva eier, og med sin åpne cellestruktur har den vunnet mange priser.

Den eggeformede svampen fuktes før bruk, og gir sømløs påføring av sminke.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Babor feirer 60 år

Jubileet markeres med en «limited edition» av bestselgeren HY-ÖL.

Dr. Michael Babor produserte HY-ÖL i 1956. Dette viste seg å være banebrytende for den tyske hudpleieserien BABOR.

Michael Babor var den første som la merke til at hydrofile (= vannvennlige) oljer kombinert med vann danner en smidig emulsjon som dyprenser huden.

Enkelt forklart: oljene binder seg til olje/fett og avfall på huden, og siden de i tillegg er vannløselige lar de seg lett fjerne med vann, sammen med fettløselig avfall på hudoverflaten.

Teorien bak HY-ÖL har vært uendret i alle disse årene, produktet har kun blitt modernisert, og renser fortsatt huden med naturlige oljer og urter. En av de nyeste ingrediensene, quillaja ekstrakt, som er utvunnet fra barken på såpetreet, tiltrekker seg avfallsstoffer som en magnet.

Produktet har, siden lanseringen i 1956, vært en bestselger. Jubileet feires med den klassiske renseduoen HY-ÖL og Phytoactive i en gull-metallisk boks, tilpasset de ulike hudtypene.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail