Kategoriarkiv: Menn

Bad Norwegian i London

BAD NORWEGIAN har midlertidig flyttet til Founders Factory i London – nylig kåret til «Hottest Startup Accelerator» i Europa.

– Dette er en akselerator som tar inn 1% av alle som søker, og L’Oreal har invitert oss til å bli med. Hensikten med oppholdet er å orientere oss mer internasjonalt og tilpasse selskapet deretter, forteller Marius Kristiansen til KOSMETIKK.

Han grunnla det norske hudpleiemerket sammen med Castilñano Simoons  i 2011, og begge har nå reist til London for å delta i et seks måneder langt program som er skreddersydd for BAD NORWEGIAN.

De veganske og parabenefrie hudpleieproduktene for menn ble først lansert i klinikker. Nå selges de også i travel retail, gjennom en avtale med Gbr. Heinemann, og i VITA EXCLUSIVE.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Nye norske skjeggoljer

Eroma Perfumes lanserer fem naturlige skjeggoljer med milde og gode dufter, hvorav én er nøytral. Oljene har ulike egenskaper, og gir mykhet og næring til både hud og skjegg.

Skjeggoljene er utviklet og produsert av André Myrvoll og Shehzad Jamil, med god hjelp fra skjeggekspert Thorstein Myhre.

Han ses til venstre på bildet under her, og har vært blant finalistene i Norges Beste Skjegg. Vinneren av konkurransen, Kenneth Hermansen, ses til høyre.

André Myrvoll og Shehzad Jamil står for vårens mest skjeggete lansering!

Eroma Perfumes lager også veganske og alkoholfrie parfymeoljer til både han og henne. De varer lenge på huden, opptil 24 timer, og kan også mikses med hverandre for å få en unik duft.

Varemerket ble lansert i januar 2015.

Foto: Zia

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Beckham lanserer grooming-brand

L’Oréal letter nå på sløret vedrørende David Beckhams satsning i skjønnhetsbransjen. Mannen som alltid har lekt seg med sitt eget image lanserer groomingmerket House 99 sammen med skjønnhetsgiganten i mars i år.

Beckham forklarer at ordet «House» reflekterer ambisjonen om å bygge et inkluderende fellesskap rundt det nye merket, mens «99» henviser til et viktig år i livet hans.

I 1999 ble han gift, eldstesønnen Brooklyn ble født – og Manchester United vant Champions League og andre gjeve troféer på fotballbanen.

David Beckham er fotballspilleren fra London som ble kjent for å stadig endre på sin look. På grunn av dette fikk han stor påvirkning på den mannlige kulturen, ikke bare i England, men i hele verden. Så snart han kom med en ny sveis, kom guttene i gata med det samme.

House 99 er da også inspirert av barbershop-kulturen, og serien inneholder alt en mann kan ønske seg for å skape en ny look. Ikke bare hårpleieprodukter, men også hudpleie.

David Beckham regnes for å være et av verdens fremste mannlige stilikoner. Nå lanserer han 21 produkter for skjegg, barbering, ansikt, kropp, tatoveringer og hår – som passer alle.

Utsalgsstedene for House 99 vil være KICKS, Fredrik & Louisa, barbershop.no og blivakker.no.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Maskuline nyheter

Vaughn Acord.
Vaughn Acord.

Verdant har gleden av å introdusere groomingserien V76 by Vaughn på det norske markedet.

– Produkter for menn er en av de hurtigst voksende kategoriene innen skjønnhetsindustrien, og vi tror at denne serien vil kunne møte den økende etterspørselen fra stadig mer kvalitetsbevisste menn, sier Christian Nygård Dahl fra Verdant.

Mannen bak merket er den amerikanske hårstylisten Vaughn Acord, som er en autoritet når det gjelder grooming for menn. Serien tilbyr produkter for både hår, hud og barbering, og er oppkalt etter det året Vaughn begynte å klippe hår, nemlig 1976.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Beckham lager hudpleie

Biotherm Homme og David Beckham inngår et langsiktig samarbeid for å utvikle en serie med nye hudpleieprodukter for menn.

Beckham dukker også opp som kampanjemodell for den bestselgende fuktighetskremen Aqua Power fra Biotherm Homme i juni 2016.

Det er første gang en mannlig kjendis av denne størrelsen lanserer en hudpleieserie. Biotherm og Beckham jobber med et sortiment bestående av både daglige hudpleieprodukter og barberingsprodukter, og serien skal komme på markedet i 2017.

Merkevaren Biotherm Homme, som ligger inn under avdelingen L’Oréal Luxe, er ellers nummer én innen luksuriøs hudpleie for menn.

Samarbeidsprosjektet med David Beckham skjer via Seven Global, som er et fellesprosjekt mellom Global Brands, Beckham og Simon Fuller.

Poenget med Seven Global er å drive utviklingen av de mange forbrukerproduktkategoriene rundt David Beckham og skape store, globale merkenavn rundt andre utvalgte sports- og underholdningsstjerner.

L’Oréal Luxe omsatte for 7,2 milliarder euro i 2015, og vokste med 6,1 prosent takket være duftlanseringer som La Vie est Belle fra Lancôme, fra Giorgio Armani og Black Opium fra Yves Saint Laurent. Biotherm Homme har vært på markedet siden 1985.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Mannlig skjeggpleie

Den moderne mannen er blitt mer opptatt av seg selv og utseendet sitt, og tar også bedre vare på skjegget sitt enn tidligere.

Det er flytende overganger mellom hud, hår og skjeggpleie.

Skjeggpleie er et aktuelt tema for både hudpleieklinikker og frisørsalonger, og stadig flere frisører søker etter skjeggprodukter for sine kunder.

Woody's Beard Balm.
Woody’s Beard Balm.

MASQ Cosmetics presenterer det livsstilsorienterte groomingmerket Woody’s på det norske markedet.

Produktene er utviklet sammen med stylister og frisører. De har et maskulint og tøft utseende, og lover god valuta for pengene. Hos Woody’s finner mannen det han måtte trenge for å pleie hår, kropp og skjegg.

Redken for Men - Clean Brew Ltd. Edition.
Redken for Men – Clean Brew Ltd. Edition.

Siden ikke alle menn vil låne kjærestens shampoo, lanserer Redken for Men en liten serie med hårprodukter som de kaller Clean Brew. Her er det rengjøring for kropp, ansikt og skjegg samt sjampo for grovt og kraftig hår.

Vi kan jo gjette hvor inspirasjonen til flaskene kommer fra, og produktene inneholder (ganske riktig) både malt og gjær!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Carlsberg Beer Beauty

At det er bra å skylle håret i øl, er et kjent og kjært husmorråd. Nå lanserer Carlsberg en egen serie med skjønnhetsprodukter, kalt Beer Beauty.

Carlsbergs laboratorium har samarbeidet med det økologiske, danske skjønnhetsmerket Urtegaarden. I serien inngår sjampo, balsam og bodylotion, og hvert produkt inneholder minst 0,5 liter Carlsberg øl.

Øl består hovedsakelig av malt, humle og gjær. Ingrediensene inneholder blant annet B-vitaminer, proteiner og kisel – som alle sies å virke positivt på hår og hud.

– Vi har alltid visst at øl er verdens beste drikk, og da vi i tillegg innså at ingrediensene har en velgjørende virkning på hud og hår, var vi nødt til å prøve, sier Henric Byström, som er kommunikasjonssjef i Carlsberg Sverige.

Carlsberg_Beer Beauty_Shampoo

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Biotherm Homme 30 år

MAN_FORCE SUPREME YOUTH ARCHI_120712_HD

Biotherm Homme er en pioner innen hudpleie for menn, og feirer nå 30-årsjubileum!

Merket er tuftet på kunnskap om menns hud, som skiller seg fra kvinners hud på flere måter. Produktene har akvatiske ingredienser på linje med Biotherms øvrige sortiment, og teksturer som ikke føles fettete eller klissete.

Dette sier Biotherm om menns hud:

  • Menns hud er mer oljete, men på grunn av aktive svettekjertler tørker huden raskt.
  • Menns hud inneholder mer kollagen, og er derfor tykkere og tyngre enn kvinners hud.
  • Menns hud begynner å bli mindre stram når de kommer midtveis i livet, og da synker hudens evne til å stramme seg opp.
  • Menn har færre rynker, men de er dypere og mer fremtredende.
  • Det subkutane fettvevet er tynnere og fordelingen av fett er annerledes.
  • Menns hud er mer utsatt for små skader og inngrodde hår på grunn av barbering.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail