Kategoriarkiv: Vipper

NM i vippeextensions

Det nærmer seg et nytt NM i vippeextensions! Årets mesterskap blir det fjerde i rekken, og arrangeres i Oslo i månedsskiftet august-september.

Sahar Ramezani, som er primus motor, oppfordrer alle vippeteknikere til å melde seg på NM, enten du er helt ny i faget eller senior.

– Vi trenger en vippekonkurranse i Norge, et mesterskap der vi kan kjenne på konkurranse-sommerfuglene i magen og være delaktige i vårt lille samfunn. Det gir masse god erfaring.

Sahar begynte med vipper i 2013, og har bakgrunn innen internasjonal markedsføring, merkevarebygging, salg og sosiale medier. I snart seks år har hun drevet Facebookgruppen Lashes & Brows Norway.

Hun driver sin egen salong, New Look, i Bergen sentrum, og er i tillegg leverandør av Elleebana vippeløft og Flawless Lashes by Loreta, samt at hun tilbyr kurs for etablerte salonger. Hun har også vært dommer i flere internasjonale vippekonkurranser.

Sahar Ramezani arrangerer NM i vippeextensions 31. august til 1. september.

NM i vippeextensions ble for første gang arrangert under Health & Beauty-messen i 2016. Konkurransen har blitt bedre og større for hvert år, og Sahar forteller at antall deltakere har økt fra 30 opp til 100 i fjor.

– Magasinet Lash Inc er med som sponsor og dommer hvert år. Vi ønsker også flere norske dommere, så vil du være «gulvdommer» eller live-dommer, ta kontakt!

Har du lyst, er det også mulig å bidra med annet frivillig arbeid under konkurransen.

– Vippeløft ble innført som en ny kategori i fjor. I 2020 sikter vi oss inn mot å arrangere mini-NM eller Lash Battles i store byer, som kvalifisering til NM. Vi vurderer også å gjøre et nordisk mesterskap, røper Sahar Ramezani til KOSMETIKK.

Foto: Design & Beauty

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Øyebryn i motebildet

Uansett om du foretrekker fyldige, blekede eller helt naturlige bryn, kan de ikke overses. Hvordan brynene utformes har stor innvirkning på ansiktet.

Den seneste trenden fra Hollywood er: fargede bryn. Stjernene farger sine øyebryn og bleker dem også i noen tilfeller.

Under fargebehandlingen kan man dessuten fylle inn glisne bryn og gjøre dem mer symmetriske.

En av modellene til Christian Dior hadde lyse øyevipper og bryn da høstmoten ble vist.
En av modellene til Christian Dior hadde lyse øyevipper og bryn da høstmoten ble vist.

RefectoCil har utviklet en serie med profesjonelle øyebrynsfarger som gjør det mulig å skape spesielle fargeeffekter på vipper og bryn.

Resultatet skal vare i cirka seks uker, og ønskes ekstra klare farger anbefales det å bleke brynene først.

RefectoCil farger for vipper og bryn.
RefectoCil farger for vipper og bryn.
Blonde Brow fra RefectoCil bleker brynene.
Blonde Brow fra RefectoCil bleker brynene.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

StimuLash vinner pris

StimuLash Fusion stakk av gårde med den mest prestisjefylte prisen under Norwegian Cosmetic Award (NCA) i mars. Det populære vippeserumet ble kåret til Årets Produkt!

NCA arrangeres årlig av Kosmetikkleverandørenes forening (KLF), som organiserer produsenter og importører av kosmetikk for norsk forbruk.

Vippeserum selger godt i både hudpleieklinikker og parfymeri, der StimuLash er et av de produktene som bare «flyr» ut av hyllene.

Mange opplever god effekt, men siden dette er et veldig aktivt produkt, er det også noen som får bivirkninger. Det kan derfor være lurt å bruke produktet som en kur, og eventuelt supplere med vippeserum som inneholder andre virkestoffer.

Solis er norsk distributør for StimuLash. Vippeserumet produseres av Fusion Beauty, som blant annet også lager lipglossen LipFusion.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail