Kategoriarkiv: Kampanje

Lulu’s x Glo Skin Beauty

Lulu’s fra Kristiansand er kjent for sine nydelige toalettmapper, og i dag lanserer de et spennende samarbeid med mineralmakeup-merket Glo Skin Beauty.

Sammen har de laget et lekkert beauty kit i limited edition, bestående av essensielle sommerprodukter pakket i den populære makeup-bagen «Suzy».

Den er nett, men likevel romslig, og selges for anledningen med solpudderet Bronze Kiss, den forfriskende settingsprayen Hydration Mist og lipglossen Gloss Whisper.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Reklamekunst fra Kenzo

kenzo-3 o.42471
I forbindelse med lanseringen av den nye parfymen Kenzo World, offentliggjorde Kenzo 25. august en reklamevideo som allerede har fått mer enn 1,3 millioner visninger.

Reklamevideoen fra Kenzo er laget av den kjente filmregissøren Spike Jonze, og er tydelig inspirert av hans tidligere musikkvideo ‘Weapon of Choice’ sunget av Fatboy Slim.

Det er ikke tradisjonell reklame men «shareable content» uten salgsbudskap, som er fristende å dele på sosiale medier. Med andre ord, en videreføring av de kunstneriske «Fashion Films» som er den nye digitale trend i moteindustrien.

Se filmen HER

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Kampanje for føflekker

Har du solt deg mye i sommer?

I mer enn 10 år har Anthelios jobbet for å skape bevissthet rundt risikoene som forbindes med soleksponering. Solkremmerket har i samarbeid med IPSOS gjennomført en studie basert på vaner og holdninger til soleksponering i 34 land. 500 respondenter har deltatt fra Norge.

Konklusjonen er at nordmenn er veldig bevisste på hva som bør gjøres for å unngå solens skadelige effekter – men at vi ikke er så veldig flinke til å gjennomføre det i praksis!

Vi nyter solen:

Hele 93% av de norske respondentene sier at solen gir dem mer energi (undersøkelsens gjennomsnitt er på 86%) og at en solbrun hud gjør at man ser sunnere ut (83% i Norge mot 67% i gjennomsnitt).

Men vi beskytter oss ikke godt nok:

Vi er mindre gode på å søke tilflukt i skyggen, bruke beskyttende tøy, hatt, solbriller og så videre. Kun 15% (mot 18% i gjennomsnitt) beskytter seg mot solen året rundt.

Vi vet det godt:

84% vet at soleksponering utgjør en risiko og at det er en sammenheng mellom våre solvaner og hudens aldring. Vi vet også at vi må holde et øye med antall og størrelse på føflekker. Likevel er vi verken gode på å sjekke føflekker selv eller la profesjonelle se på dem.

Med SKINCHECKER-kampanjen som La Roche-Posay har lansert, kan du lære ABCDE-metoden. Hver bokstav står for et aspekt ved føflekker som du tidlig kan se og være oppmerksom på.

Foto: Pexels

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Max Factor + Star Wars

Max Factor makeup i limited edition.
Max Factor makeup i limited edition.

Max Factor samarbeider med filmfenomenet Star Wars, og viser kraftfull makeup inspirert av filmens karakterer.

«Star Wars Episode VII: The Force Awakens» har norsk kinopremiere 16. desember, og makeupmerket feirer samarbeidet i butikk fra midten av november og ut året.

Max Factor har sterke bånd til både filmindustrien og populærkulturen. Grunnleggeren Max Factor var makeupartist i Hollywood under den såkalte gullalderen, som ble innledet på 1920-tallet.

Pat McGrath, som er en meget anerkjent makeupartist, har vært Global Creative Design Director for Max Factor siden 2004. Hun er en stor fan av Star Wars, og har utviklet seks forskjellige makeuplooks inspirert av filmens karakterer.

Max Factor vil inspirere, motivere og utfordre kvinner til å finne sin «Dark Side» eller «Light Side» ved hjelp av makeup.

Samtidig lanserer makeupmerket tre produkter med ikonisk Star Wars-logo i begrenset opplag, som spås å fly ut av butikk.

Droid-inspirert makeup fra Pat McGrath.
Droid-inspirert makeup fra Pat McGrath.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Rosa sløyfe mot kreft

Oktober måned nærmer seg, og mange engasjerer seg mot brystkreft. I år deler Estée Lauder Companies sammen med Vita Exclusive gratis rosa sløyfer ut til alle kunder som ønsker å bære dem, og skape oppmerksomhet rundt sykdommen.

Samtidig kjøres det en digital kampanje der man oppfordres til å dele handlinger under hashtaggen #BCA Strength. For hver offentliggjort handling donerer Estée Lauder Companies 25 dollar til forskningen på brystkreft.

En handling kan for eksempel være: å bære den rosa sløyfen, gi en klem til en som kjemper med brystkreft, donere et beløp til kreftforskning, gå til mammografi eller slutte å røyke.

Page 6_BCA Strength Webpage Comp

Brystkreft rammer 1 av 8 kvinner, og Estée Lauder Companies oppfordrer alle til å aktivt gjøre en forskjell for å komme den fryktelige sykdommen til livs.

På bildet over ser du nå avdøde Evelyn H. Lauder sammen med sønnen William P. Lauder og Elizabeth Hurley. Visste du at Evelyn faktisk har vært med på å kreere den rosa sløyfen?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Sjekk føflekken!

La Roche-Posay har dratt i gang kampanjen Become a SkinChecker for å spre kunnskap om hudkreft.

Hudpleiemerket, som blant annet er kjent for sine gode solkremer, oppfordrer alle til å kontrollere seg selv og sine nære og kjære.

I Norden er vi kjent for å elske solen. De fleste er oppmerksomme på de skadelige effektene solen har, men til tross for dette, dyrker vi den ikke med den forsiktigheten vi burde. Når det kommer til beskyttelse, sier 90% at de ikke alltid er beskyttet mot solen.

Kunnskap og oppmerksomhet kan redde liv, og derfor har La Roche-Posay laget en infoside som forteller hvordan man kan forebygge malignt melanom og hudkreft, hva man skal være på utkikk etter – og når man bør oppsøke lege.

Visste du at 90 % av alle hudkrefttilfeller kan kureres hvis de oppdages i tide?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Gode rollemodeller

Lindex’ vårkampanje handler om at ekte skjønnhet ligger like mye i hva man gjør, som i hvordan man ser ut.

Kampanjen trekker frem tre vakre kvinner som også gjør en god innsats utenfor moteverdenen. De er med andre ord ikke bare supermodeller, men også Super Role Models.

I tillegg til at både Christy, Liya og Toni er velkjente og etablerte modeller, har alle tre også et sosialt engasjement, som i hovedsak retter seg mot mødre og barn. De er engasjert i organisasjonene Every Mother CountsLiya Kebede Foundation og Plan International – Because I am a Girl.

For å støtte deres arbeid, vil Lindex som en del av kampanjen selge et begrenset opplag av t-skjorten med logoen #superrolemodel, og alt overskuddet fra salget vil gå til de tre organisasjonene.

Lindex har et løpende samfunnsengasjement og vil under kampanjen støtte WaterAid gjennom “rund opp”-aktiviteter i alle butikker og ved å donere 10 % av all omsetning fra ulike shoppingeventer.

#superrolemodel-kampanjen blir lansert i Lindexbutikker verden over og på lindex.com 18. mars. Dette blir også den aller første kampanjen i Storbritannia i forbindelse med at Lindex åpner sin første butikk i London 27. mars.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail