Kategoriarkiv: Ambassadør

Max Factors nye ansikt

Max Factor har valgt Hanneli Mustaparta som sitt nye ansikt for vårens makeup-lanseringer i Nord- og Øst-Europa.

Hanneli marsjerer til sin egen takt, og Max Factor falt for hennes sterke personlighet og uimotståelige energi.

Hun er en norsk fotograf, stylist, moteblogger og tidligere modell, som har jobbet internasjonalt siden starten på 2000-tallet.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Ny ambassadør for YSL

Zoë Kravitz, datter av selveste Lenny Kravitz, er ny Global Makeup Ambassador for YSL Beauté.

Zoë går i sin fars fotspor og roses for sin stil. Hun er skuespiller, musiker og IT-girl.

Det er ikke første gang hun knyttes til YSL, hun har allerede medvirket i prosjektet Before the Light, som viser fram nye musikktalenter.

Den første kampanjen hun nå skal medvirke i, blir for den nye matte leppestiften Tatouage Couture.

Foto: ELODIE DAGUIN

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Sophia Lie fronter hudpleie

Dermalogica Norge har inngått et eksklusivt partnerskap med den norske toppmodellen Sophia Lie.

Samarbeidet er unikt ettersom dette er første gang merket representeres av en modell.

Sophia er basert i New York, og knyttet til modellbyråer som norske Team Models, amerikanske Wilhelmina, tyske Modelwerk og Paris-baserte Karin Models.

– Vi er svært stolte og glade over samarbeidet med Sophia. Hun gjenspeiler Dermalogica ved å være ujålete, leken og vakker – perfekt for vår merkevare, sier Ina D. Bretteville, Brand Manager for Dermalogica Norge i en pressemelding.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Nimue + Helena Christensen

Hudpleiemerket Nimue har innledet et spennende samarbeid med modellen og fotografen Helena Christensen, som var superstjerne på 1990-tallet.

Hun har allerede testet grundig ut produktene, og går hundre prosent god for dem. Nå opptrer hun som kampanjemodell for den nye serien AI, som er på vei inn i klinikkene denne måneden.

AI står for Age Intelligent, og i serien finnes det Day Cream, Night Cream, Face Serum og Eye Serum.

Serien har en ny tilnærming til antiage, og er inspirert av biologiske studier som viser at i tillegg til alder, har faktorer som livsstil, livshistorie, miljø og genetikk stor innvirkning på hvordan huden eldes.

Produktene er formulert med et kompleks av aktive ingredienser basert på «omics»-studier, og har et avansert leveringssystem som får ingrediensene ned i huden.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Ny talsperson for Tone Lise Akademiet

Sanam Bokhari på fotoshoot for Tone Lise Akademiet.

Sanam Bokhari er ny ambassadør for Tone Lise Akademiet.

Vakre Sanam er født i Askim, oppvokst på Kampen/Lutvann og nå bosatt i Strømmen. Hun jobber som modell både i utlandet og her hjemme, og ble i sin tid oppdaget av en modellspeider på Karl Johan.

Med aner både fra India og Pakistan, har hun blant annet åpnet den populære, tre dager lange Bridal Couture Week i Lahore. Hun har også gjort visninger for Manish Malhotra, som er en av Indias mest suksessfulle motedesignere.

Sanam beskrives som en moteinteressert og driftig kvinne, som også har sittet i Oslo bystyre i åtte år.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Ny makeup-sjef hos YSL

Tom Pecheux.

Tom Pecheux er utnevnt til ny Global Beauty Director for YSL Beauté.

Han har hatt en lang og fantastisk karriere som makeupartist, og skapt trendsettende looks til verdens fremste catwalker. Nå skal han være med på produktutvikling sammen med merkets fargespesialister, og skape nye looks til YSLs reklamekampanjer.

YSL Beauté har også nylig knyttet til seg 24 år gamle Staz Lindes (øverste bildet) som makeup-ambassadør. Anja Rubik og Edie Campbell er fra før tilknyttet merket, så det er litt av et stjernelag de nå har fått på plass.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Max Factor samarbeider med Victoria’s Secret

Max Factor er stolt samarbeidspartner og makeupleverandør til Victoria’s Secret Fashion Show 2016.

Dette er en historisk begivenhet, siden det er første gang Victoria’s Secret har en samarbeidspartner og makeupleverandør til sine show.

Max Factor vil med sitt team av makeupartister være ansvarlig for looken på showet ALLE snakker om.

Vi kan også røpe at årets show vil finne sted i Paris.

Mascaraen FALSE LASH EPIC som ble lansert i august i år, er den offisielle mascaraen på Victoria’s Secret Fashion Show.

Bildet er for øvrig av Candice Swanepoel, som er Max Factors ambassadør. Makeupmerket har nå også knyttet til seg Stella Maxwell, og har dermed to engler i familien…!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Satser på Millennials

Taylor Hill er ny ambassadør for Lancôme.
Taylor Hill er ny ambassadør for Lancôme.

Den 20 år gamle modellen Taylor Hill er ny brand ambassador for Lancôme. Hun har medvirket i mange prestisjefylte kampanjer og runway shows for kjente motehus.

I tillegg har hun nylig debutert som skuespiller i filmen The Neon Demon, og som rollemodell har hun mer enn fire millioner følgere på Snapchat og Instagram.

Lancôme er et klassisk merke med mange voksne kunder, men ønsker nå å inkludere de litt yngre jentene fra Millennials-generasjonen, og det er her Taylor Hill kommer inn i bildet.

De såkalte Millennials er født mellom 1983 og det tidlige 2000-tall, og kalles også for generasjon Y.

Energie de Vie fra Lancôme, asiatiskinspirert hudpleie med gojibær.
Energie de Vie fra Lancôme, asiatiskinspirert hudpleie med gojibær.

I motsetning til den foregående generasjon X, har de vokst opp med internett og avansert datateknikk. De har tro på seg selv, og vil gjerne bygge en merkevare eller business rundt sin personlighet. Blogging, DJ-virksomhet og andre kreative jobber passer dem derfor godt.

– Mens den eldre generasjonen gjerne kommer til butikken for å få råd og løsninger, opptrer Millennials-generasjonen som en sparringpartner, sier Nicolas Arroyo fra trendbyrået Bespoke Copenhagen.

Mens tidligere ungdomsgenerasjoner har hatt et vestlig fokus, og sett til USA og England for inspirasjon, vil Millennials-generasjonen også kikke østover, mot de fremvoksende, nye markedene i Asia.

– De sitter på mye kunnskap og vil diskutere på like fot. Takket være internett sprer informasjon seg veldig fort, og det som er hot i Asia blir også snart hot her, utdyper han.

I det sørøstlige Asia er det stort fokus på «balms», «oil tints» og «graduation lips». Derfor finner vi asiatisk-inspirerte nyheter i hyllene til mange merker, inkludert Lancôme.

Juicy Shaker er Lancôme svar på trenden for "oil tints".
Juicy Shaker er Lancôme svar på trenden for «oil tints».

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

NIP + FAB er tilbake

Kjendisfavoritten er tilbake på det norske markedet, denne gang i regi av MASQ Cosmetics.

Kylie Jenner fra The Kardashians er utnevnt til ny ambassadør for NIP + FAB, noe som har gitt merket mye medieomtale.

NIP + FAB er utviklet av Maria Hatzistefanis, som også er grunnlegger av Rodial, og produktene inneholder mange av de samme trendriktige (og uvanlige) ingrediensene.

Det er en stor og prisvennlig serie med mange underlinjer, og det finnes produkter for både ansikt og kropp.

NIP + FAB Dragon's Blood.
NIP + FAB Dragon’s Blood.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Crystal Renn for Redken

Redken 5th Avenue er stolte over å introdusere modellen Crystal Renn som merkets nyeste muse.

Crystal Renn er født i Miami, og begynte karrieren som plussize-modell, men har senere gått ned i vekt og krysset over til high fashion.

Hun har gått visninger for Jean Paul Gaultier, Chanel og Zac Posen. I tillegg har hun medvirket i kampanjer for prestisjetunge merker som Chanel, Dolce & Gabbana og Jimmy Choo.

Hun har jobbet med en rekke av de mest kjente fotografene i bransjen og vært på trykk i nær sagt alle de store motemagasinene.

Crystal Renn er opptatt av bøker, fotografi og musikk, og betrakter modellkarrieren som en tilsvarende kunsterisk uttrykksform.

– Jeg elsker å oppdage alle de forskjellige mulighetene som finnes hvor jeg kan uttrykke meg selv. Det handler om å gå ut av boksen, være en uttrykksfull person i flere lag og på alle områder man kan. Liv er kunst og kunst er liv, uttaler hun.

Til Redken-debuten er håret hennes farget med den profesjonelle hårfargen Chromatics Ultra Rich. Guido har dessuten stylet det med Pillow Proof Blow Dry Express Treatment Primer Cream.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail