Kategoriarkiv: Messe

Who’s Who in Green Beauty Scandinavia

Natural Products Scandinavia lanserer i dag «Who’s Who in Green Beauty Scandinavia», en prisutdeling som hedrer ildsjelene innen feltet.

Natural Products Scandinavia er Nordens største bransjemesse for naturlig skjønnhet, helse, mat og livsstil, og går av stabelen i Malmø 14.-15. november.

Prisutdelingen er allerede etablert i Storbritannia, og arrangeres av Diversified Communications, som også står bak messen i Malmø. De samarbeider med bransjeorganisasjonen NOC Sweden, og har knyttet til seg jurymedlemmer fra Sverige, Norge, Finland, Danmark og Storbritannia.

«Who’s Who in Green Beauty Scandinavia» skal anerkjenne de personlighetene som engasjerer seg i den økologiske, etiske, bærekraftige og «grønne» delen av bransjen, løfter den og driver den frem.

Det kan være forhandlere, merkevareeiere, produktutviklere, journalister, bloggere eller andre som bidrar til økt bruk av naturlig kosmetikk.

Man må være i bransjen for å kunne nominere, og du oppfordres til å sende inn dine favoritter innen 30. september 2018.

Mer informasjon og nominasjonsskjema finner du HER.

Foto: Pexels

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Bergen Beauty 2018

Bergen fikk i fjor sin egen skjønnhetsmesse, Bergen Beauty, etablert av Bettina Beyer fra Beyer Gruppen AS (bildet).

Med Jan Thomas som konferansier, fylte hun Grieghallen med rundt 70 påmeldte bedrifter. I år utvider hun konseptet med én dag, og inviterer til messe 19. – 21. oktober.

Bergen Beauty byr på en miks av leverandører, salonger og klinikker, og henvender seg til både bransjefolk og forbrukere.

– Nytt i år er at vi skal ha en fagdag på fredagen, der vi skal sette sammen et godt program som er tilrettelagt for bransjen. Det blir mye hår, for det er såpass stort at vi treffer mange, pluss selvfølgelig hudpleie og makeup, forteller hun.

– Vi ønsker å tilby Bergen en storslått arena innen helse, hår og skjønnhet, sier Bettina Beyer.

Jan Thomas og Sophie Elise var trekkplastre på messen i fjor, men Bettina Beyer ønsker nå litt mer tyngde både på fagdagen og på selve messen.

– Vi vil ha fokus på nyheter og trender, gi kunnskap og inspirasjon. Derfor jobber vi med å finne fram til nye og litt uvanlige utstillere, som man ikke så ofte ser på messer. For eksempel MAC Cosmetics, som var med i fjor, sier hun.

Foto: Karoline Forselius

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Jabe mottar hederspris på BEAUTY Düsseldorf

Makeupartisten Jabe tildeles prisen Golden Mask for Make-Up Art 2018 under messen BEAUTY Düsseldorf, som går av stabelen 9. til 11. mars.

Prisen deles ut av KRYOLAN Berlin og Messe Düsseldorf.

Jabe er født i Guadeloupe og bosatt i Paris, og kan se tilbake på en imponerende karriere i mote- og skjønnhetsverdenen.

Han er kjent for sin kreativitet og tekniske ekspertise, og lærte faget hos Shu Uemura Cosmetics. Siden 1998 har han jobbet som frilans makeupartist, og publiseres regelmessig i prestisjetunge, glansede magasiner som Vogue, L’Officiel Paris, Glamour og Vanity Fair.

I tillegg har han medvirket til en rekke reklamekampanjer for kjente merkevarer innen skjønnhet og mote, gjort kataloger og shows.

Bildet viser en kampanje for det franske makeup-merket Arcancil fra 2015.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

VIVANESS – green & clean

Den tyske bransjemessen VIVANESS arrangeres på nyåret i Nürnberg.

14. til 17. februar arrangeres VIVANESS 2018, som er en fagmesse for naturlige og økologiske kosmetikkprodukter. Den går parallellt med Biofach, og de to messene i den tyske byen Nürnberg trekker årlig til seg rundt 45 000 fagbesøkende.

Interessen for «grønne» kosmetikkprodukter vokser jevnt og trutt, og etterspørselen er særlig stor i Tyskland, ifølge en pressemelding fra VIVANESS.

Andre ledende nasjoner er Frankrike, Storbritannia og Italia, og det anslås en årlig vekst på fem prosent eller mer i de forskjellige europeiske markedene.

Trenden kan oppsummeres med ordene «Green & Clean»: Konsumentene leter etter mildere og mer naturlige produkter, har tilgang til mer informasjon og følger i stadig større grad samvittigheten når de shopper.

– Etikk og bærekraft er høyt oppe på agendaen. Produktene må være rettferdige og troverdige. De må ikke bare produseres på en bærekraftig måte, men det må være full transparens i hele verdikjeden, uttaler bransjeeksperten Elfriede Dambacher.

Siden det er mye snakk om at verdenshavene forurenses av plastikkavfall, blir også emballasjen stadig viktigere, ifølge Dambacher.

VIVANESS skal gi et overblikk over de nye trendene i denne delen av bransjen. Messen har egne paviljonger for internasjonale nisjemerker, tyske nykommere og ny innovasjon.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Bransjefest i Bergen

Jan Thomas, Fred Hamelten, Dajana og Sophie Elise kommer til Bergen Beauty helgen 4. til 5. november. Kommer du? Vi håper det!

Blant utstillerne finner du MAC Cosmetics, Inglot og NeglAkademiet som distribuerer CND neglelakk – et av deres trendbilder for høsten ser du her.

Vi som driver bransjebladet KOSMETIKK skal selvfølgelig også være på plass! Vi er glade for å kunne samarbeide med Beyer Gruppen, som står bak dette spennende initiativet.

Vi har laget et fint messeblad som reflekterer det du kan oppleve i Bergen denne helgen. Så vidt vi vet, er det første gang det arrangeres en slik messe utenfor hovedstaden, og det er lagt opp til et innholdsrikt og variert program.

Lørdag kveld blir det Bergen Beauty Bankett med tapas fingermat og velkomstdrink til alle gjester. Det blir fantastisk underholdning av bergensartisten Emili Zosa og ikke minst Jan Thomas, som er konferansier. Billetter koster kr 399 og fås kjøpt på Ticketmaster.no.

Vi håper DU får en god opplevelse på messen sammen med oss!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Grønn fagmesse i Malmø

Natural Products Scandinavia – den nordiske fagmessen for naturlig hudpleie, skjønnhet, helsekost og ernæring – arrangeres i Malmø 15. til 16. november.

Messen vokser år for år, og henvender seg til innkjøpssjefer, distributører, butikkjeder og selvstendige forhandlere, kanskje særlig innen helsekost og apotek. I år ligger det an til mer enn 400 deltagende varemerker, som er ny rekord.

– Messen er et fantastisk møtested for helse- og økobransjen. Du blir kjent med nye, spennende aktører og produkter, og får muligheten til å følge med på globale trender innen feltet, sier Iréne von Arronet fra Nature Treats, som har medvirket flere ganger.

Messen byr på veganske neglelakker, makeup laget av fruktfarger, kosttilskudd som pleier huden, økologiske ansiktsmasker basert på aktivert trekull og andre trendingredienser, og mye annet nytt!

Det forventes mer enn 5000 besøkende, og messen har også en del interessante foredrag. På programmet finner du faktisk også bransjebladet KOSMETIKK. Vi skal kåre de beste produktene på messen sett ut fra et trendperspektiv, så få det med deg hvis du kan!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

KOSMETIKK samarbeider med Bergen Beauty

4. og 5. november går teppet opp for Bergen Beauty, en ny og spennende skjønnhetsmesse arrangert av Beyer Gruppen.

KOSMETIKK samarbeider med Bergen Beauty, noe som innebærer at vi kommer med en egen messeutgave som skal deles ut på messen. Magasinet skal inneholde nyheter og annet redaksjonelt stoff som knyttes opp til messen.

Bergen Beauty er ny og spennende arena for alle som er interessert i skjønnhet. Messen foregår i Grieghallen og er åpen for både fagpersoner og privatpersoner.

I tillegg til å møte dyktige fagfolk vil det være mulig å få med seg ulike show, aktiviteter og foredrag, blant annet med Jan Thomas, Dajana & Sophie Elise og Sølvi Strifeldt/INGLOT. Både leverandører og lokale salonger skal medvirke.

– Dette vil du ikke gå glipp av! Bergen Beauty blir en møteplass for alle som vil få med seg det siste innen skjønnhet, hår og helse, sier arrangør Bettina Beyer.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Tysk messetrio

Düsseldorf er en spennende skjønnhetsdestinasjon fra 31. mars til 2. april. Da arrangeres Beauty Düsseldorf, Top Hair og Make-Up Artist Design Show samtidig.

Her er det de profesjonelle utøverne som står i fokus, og de kan se fram til actionfylte messedager med mye faglig påfyll og inspirasjon.

Beauty Düsseldorf kan skilte med 1500 utstillere og varemerker fra mer enn 40 land, og favner om hudpleie, sminke, negler og spa/wellness.

Messen har en praktisk innfallsvinkel og et omfattende program. Det skal arrangeres foredrag, motevisning og mesterskap i makeup.

Man kan se og oppleve hvordan kosmetikkprodukter blir produsert: leppestift, ampuller og håndkrem. I tillegg skal det holdes mange foredrag, blant annet om medisinsk hudpleie.

Beauty Düsseldorf er en fagmesse som kun er forbeholdt besøkende fra bransjen, og det samme gjelder de to andre «søstermessene».

Top Hair International har blant annet barbering som tema, vi har skrevet litt om dette HER.

Hender og negler er en av bærebjelkene på Beauty Düsseldorf.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Velkommen til VIVANESS

VIVANESS 2016

BIOFACH VIVANESS  2016

VIVANESS viser siste nytt innen naturlig og økologisk kosmetikk.
VIVANESS viser siste nytt innen naturlig og økologisk kosmetikk.

15. til 18. februar er det klart for VIVANESS 2017 – en stor fagmesse for naturlige og økologiske skjønnhetsprodukter som arrangeres i den tyske byen Nürnberg.

VIVANESS er en møteplass for produsenter, innkjøpere og forhandlere som er nysgjerrige på nye trender og innovasjoner i den «grønne» delen av bransjen.

Messen arrangeres parallellt med Biofach, som fokuserer mer på helsekost og økologisk mat. De to messene trakk til seg 48 533 besøkende fra 130 land i fjor.

Du kan lese mer om VIVANESS 2017 her.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Barbering på Top Hair 2017

Barbershops i retrostil popper opp i gatebildet. Frisørsalonger kjøper inn klassiske barberstoler, og stadig flere menn anlegger skjegg.

Det som tidligere var et nisjefenomen for hipstere er i ferd med å bli mainstream, og leverandørene er flinke til å respondere med nye og spennende merker.

Barbertrenden blir også et tema under den internasjonale fagmessen Top Hair, som arrangeres sammen med Beauty Düsseldorf den 1.- 2. april 2017.

– Siden barbershops har fått en renessanse både nasjonalt og internasjonalt, og skjegg og skjeggpleie er blitt moderne, gir vi dette trendtemaet mye plass.

Mannlige klienter har spesifikke krav og forventninger til barbereren.

– Det dreier seg om know-how og teknikker, salonginnredninger med spesielle designelementer og produkter som matcher stilen. Alt dette kan ses og oppleves på Top Hair, uttaler Alexander Kempe, som er pressekontakt for den tyske messen.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail