Kategoriarkiv: Butikk

Dajana x Sweed Lashes

Den kjente, norske makeupartisten Dajana Tomanovic lanserer løsvipper i samarbeid med Sweed Lashes, som eies av svenske Gabrielle Elio.

Dajana er kjent for sine «master classes», og tilbyr nå enkle, doble og tredoble vipper i tre forskjellige lengder, samt vipper med 3D-effekt inspirert av sin egen signaturstil. Vippene kommer i begrenset opplag i VITA EXCLUSIVE.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Jeffree Star i butikk

Jeffree Star Cosmetics lanseres nå i VITA EXCLUSIVE! For første gang kan man oppleve de bestselgende og prisvinnende produktene i norske butikkhyller.

Jeffree ble lidenskapelig opptatt av sminke i 13-årsalderen, og engasjerer nå mer enn sju millioner følgere på YouTube.

Han lever for å skape produkter som holder det de lover, og har revolusjonert makeup-verdenen med lanseringer som Blood Sugar Palette og Velour Liquid Lipstick.

Høsten 2014 lanserte han tre Velour Liquid Lipsticks – I’m Royalty, Red Rum og Prom Night – som fremdeles spiller en nøkkelrolle for brandet.

Etter denne første lanseringen har han utviklet serien med highlighteren Skin Frost, i tillegg til øyeskyggepaletter, mer tradisjonelle leppestifter og leppeskrubber.

Nå kommer han dessuten med en regnbueinspirert leppestiftpalett som heter Equality.

– Vi er stolte av å være den første butikkjeden i Norge som kan tilby Jeffree Star Cosmetics. Merket er unikt, edgy, og skiller seg fra alt annet vi har i sortiment i dag, sier Linda B. Erlingsen, markedssjef i VITA EXCLUSIVE.

Per dags dato er det butikken i Bogstadveien 34 som har disse produktene. Men det er flere VITA EXCLUSIVE-butikker som skal få inn Jeffree Star fra høsten av.

Foto: Hanne Erøy/MIO Media

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Douglas melder oppbud

Den tyske skjønnhetsgiganten etablerte seg i Norge for å teste ut et nyskapende omnikanal-konsept, der nett og butikk skulle fremstå som en samkjørt enhet.

Nå har selskapet meldt oppbud, skriver hegnar.no og e24.no i dag.

Med mer enn 2400 butikker i 19 land, er Douglas en av Europas største skjønnhetskjeder.

I Norge omsatte Douglas sminke og skjønnhetsprodukter for 47,5 millioner kroner i 2016, og endte med et negativt driftsresultat på 12,7 millioner kroner. Regnskap for 2017 er ikke levert.

Ehandel.com skrev i høst at selskapet hadde tapt nesten 50 millioner kroner siden oppstarten i  Norge i 2015. Planen var på sikt å åpne flere store parfymerier i Norge, samt å ekspandere til Sverige og Danmark.

Butikken i Bogstadveien ble kjent for å ta i bruk innovative tekniske løsninger, og skal ifølge bobestyrer holde åpent inntil videre.

Selskapet endret i november 2017 navn fra Douglas Nordic AS til DN Nordic AS, og har 28 ansatte som rammes av konkursen. Daglig leder var bransjenestoren Thor Hauge.

Foto: Douglas Nordic

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

KICKS satser på egne varemerker

KICKS ønsker å bygge opp nye, frittstående skjønnhetsvaremerker, som en del av strategien for å sikre posisjonen som Nordens ledende skjønnhetskjede.

De nye varemerkene skal tilby noe unikt for å komplettere det eksisterende sortimentet og utbudet som allerede finnes på det nordiske markedet. De registreres under Myself & Friends, som er et datterselskap til KICKS.

Først ut er MON|SUN, som er et nytt og frittstående varemerke i HOME SPA-kategorien. Det henvender seg til en bevisst konsument som etterspør gode produkter for kropp, sjel og hjem til en tilgjengelig pris.

MON|SUN skal innledningsvis selges eksklusivt hos KICKS, men skal også kunne distribueres via andre salgskanaler på sikt. Varemerket lanseres i Sverige, Norge og Finland i mai 2018, både fysisk i butikk og online. Mer informasjon kommer utover våren.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

KICKS fornyer seg

Nettbutikken er pusset opp, det er utarbeidet en ny logo og en ny grafisk identitet. I tillegg har KICKS åpnet sin første norske flaggskipbutikk, i GlasMagasinet i Oslo.

Skjønnhetskjeden har også åpnet to flaggskipbutikker i Sverige, i Gøteborg og Malmø, og flere er i vente. Felles for butikkene er et bredt sortiment av eksklusive varemerker og et butikkmiljø utenom det vanlige.

Ambisjonen er å gi kundene masse påfyll og inspirasjon, og et unikt tilbud av tjenester. I flaggskipbutikken i Oslo finnes det blant annet Nail Bar, Brow Bar og behandlingsrom for hudpleie, og man kan også få lagt makeup.

Jo Malone, Hermès og Frédéric Malle er representert i parfymeavdelingen, mens By Terry, Laura Mercier, Buxom, Smashbox, Urban Decay og LH Cosmetics fra den svenske influenceren Linda Hallberg sørger for et bredt utvalg i sminke.

Satsningen på flaggskipbutikker markerer et nytt kapittel i KICKS’ historie, og et viktig steg mot en mer opplevelsesbasert handel.

– Ambisjonen er å skape et skjønnhetspalass der kunden får en helhetsopplevelse for alle sanser, samtidig som det digitale og fysiske møtes, sier Zrinka Wergeland, markedssjef i KICKS.

KICKS står sterkt blant unge «beauty junkies», men ønsker å appellere til en bredere målgruppe, og utvider derfor sitt tilbud. Kjeden har utviklet et nytt kommunikasjonskonsept og en ny grafisk identitet som innebærer en oppgradering av butikkmateriell, emballasje, nettside og logo.

– Verdifull innsikt ligger til grunn for utviklingen av varemerket. Vi må oppleves som mer inkluderende og tiltale flere. I tillegg assosieres KICKS i dag med makeup og duft, men ikke med hudpleie og hårpleie. Varemerket må bli tydeligere, sier Gina Azaric, nordisk markedsdirektør i KICKS.

Foto: Kristian Dale/KICKS

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Bli Vakker åpner butikk

Nettbutikken Blivakker.no åpner snart sin første fysiske butikk. Beliggenheten blir i Markens gate, som er Kristiansands paradegate.

Dette skriver nettavisen eHandel.

Det er første gang Brandsdal Group åpner en fysisk butikk, og eier og administrerende direktør Einar Øgrey Brandsdal har utlyst jobben som butikksjef.

Det blir noe mindre utvalg enn i nettbutikken, som kan tilby 10 000 produkter, men Brandsdal håper nyheten vil være attraktiv for leverandørene. Det er nemlig ingen hemmelighet at noen merkevarer er skeptiske til nettsalg, og forlanger at man også driver «brick and mortar».

Konkurrenten Blush.no, som eies av Komplett, har også åpnet en fysisk butikk – i Sandefjord.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Sisleys nye Maison i Paris

For første gang siden etableringen i 1976, har Sisley fått sitt eget Maison de Beauté i Paris.

I en gammel, verneverdig bygning i hjertet av det elegante 8. arrondissement, kan man nå oppleve Sisley til fulle: her finnes en café, en boutique, en lounge og et behandlingsområde med fem kabinetter der man kan utforske merkets ritualer og programmer for ansikt og kropp.

Interiøret er gjennomført til minste detalj, og håndplukket av Isabelle og Christine d’Ornano for å skape en elegant og hjemmekoselig atmosfære i tråd med varemerkets stil forøvrig.

Adressen er 5 avenue de Friedland, like ved Triumfbuen og Champs-Élysées.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

KICKS innvier flaggskip

Åpningen av KICKS i Femman i Göteborg er startskuddet for en satsning på eksklusive flagship stores i Norden.

I den 1 100 kvadratmeter store butikken kan skjønnhetskundene få inspirasjon og benytte seg av tjenester som nail bar, brow bar, makeupstudio og behandlingsrom.

Her finnes prestisjemerker som Jo Malone, La Mer, Frédéric Malle, By Terry, Laura Mercier og Hermès side om side med trendy varemerker som LH Cosmetics fra Linda Hallberg, Buxom, Urban Decay og Anastasia Beverly Hills.

KICKS har også innledet et helt nytt samarbeid med makeupartisten og sosiale medier-stjernen Linda Hallberg, som du kan lese mer om HER.

En trapp opp, men likevel integrert i butikken, ligger hårsalongen Noir, som tilbyr stilsikker klipp og styling samt profesjonelle produkter fra Oribe, Davines, Aveda og Noir Stockholm.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Lyko satser i Norge

Lyko fortsetter å vokse, og etablerer nå kontor i Oslo. Det svenske selskapet driver butikk på Vinterbro i tillegg til nettbutikken lyko.no, og har dessuten planer om å åpne ytterligere butikker i Norge.

– Lyko på Vinterbro har blitt en selvskreven skjønnhetsdestinasjon for kunder i dette området. Lyko-butikkene i Sverige som ligger nær den norske grensen har også mange norske kunder. Derfor ønsker vi selvfølgelig å satse enda større i Norge, forteller Håkan Håkansson, som er VD på Lyko.

Du ser ham til venstre på bildet, sammen med Steve Terry og Rickard Lyko.

Lyko.no tilbyr Nordens største skjønnhetssortiment med over 40 000 produkter fra mer enn 800 varemerker, i tillegg til trendinfo, nyheter og inspirasjon. De har også et bredt sortiment innen profesjonell hudpleie.

Lyko har planer om å åpne flere butikker i Norge.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Nytt sminkemerke i KICKS

Makeupvaremerket LH Cosmetics innleder et samarbeid med KICKS, Nordens største skjønnhetskjede.

Bak varemerket står det digitale stjerneskuddet Linda Hallberg, en 29 år gammel svensk makeupartist som har nærmere 900 000 følgere på Instagram, over 300 000 abonnenter på Youtube samt Nordens største skjønnhetsblogg.

LH Cosmetics skal selges i majoriteten av kjedens butikker, også i Norge, og det planlegges flere produktlanseringer sammen med KICKS i 2017.

– Linda Hallbergs kreativitet i kombinasjon med hennes store følgerskare i sosiale medier gjør LH Cosmetics til en spennende samarbeidspartner. Vi er overbevist om at de innovative, multifunksjonelle produktene kommer til å møtes av stor etterspørsel i alle våre kanaler, sier Catharina Lundberg, innkjøpsdirektør på KICKS.

Linda Hallberg har på kort tid etablert LH Cosmetics som et hett varemerke innen skjønnhet. Siden starten i oktober 2016 har hun solgt til mer enn 40 land online.

Avtalen med KICKS er et steg på veien mot å bli et etablert varemerke i Norden, for så å  ekspandere til resten av Europa og USA.

– At KICKS velger å ta inn mitt varemerke, føles fantastisk men også helt naturlig. Vi passer sammen i og med at vi begge er ledende på våre områder, jeg som makeupartist og KICKS som skjønnhetskjede. Jeg har aktivt bygget opp mine digitale plattformer samt varemerke som makeupartist de siste 10 årene, og det er gøy å se at KICKS velger å satse mye digitalt framover, sier Linda Hallberg.

KICKS består av cirka 250 butikker i Norden, og driver en framgangsrik e-handel som er en del av et prisbelønnet multikanal-konsept. Kjeden er en del av detaljhandelskonsernet Axel Johnson AB.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail