Kategoriarkiv: Luksus

Louis Vuitton parfyme

Louis Vuitton begir seg inn i duftkategorien med Les Parfums, en ny kolleksjon bestående av sju eksklusive dufter.

De nye parfymene er utviklet av den kjente «nesen» Jacques Cavallier, som har skapt mange klassiske dufter. Han har bakgrunn fra Firmenich, men jobber nå for LVMH, som eier Louis Vuitton og en rekke andre luksusmerker.

Les Parfums er Louis Vuittons første parfymesatsning på hele 70 år!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

The Thief i verdenstoppen

THE THIEF er listet på det prestisjefylte magasinet Condé Nast Travelers Gold List 2016. I selskap med de beste hotellene i verden.

Reisemagasinet har for første gang tatt med et norsk hotell på denne listen, hvor kun 150 hoteller i verden er med.

Condé Nast Traveler er hotellbransjens Michelin-guide. En bibel for alle som er opptatt av reiseopplevelser i verdensklasse.

– Vi er ekstremt stolte. Å bli inkludert på denne listen er en fantastisk anerkjennelse for alle på hotellet. Nåløyet er svært trangt. I Sverige, Danmark, Tyskland og Spania er det for eksempel listet kun ett hotell fra hvert land, akkurat som i Norge, sier Jarle Moen, hotelldirektør på THE THIEF.

Da hotellet åpnet dørene i 2013, kapret det en plass på magasinets Hot List 2013. Listen over de beste nye hotellene i verden.

Tre år senere er hotellet inkludert på Gold List 2016, og i tillegg rangert på 22. plass på Condé Nast Travelers-lesernes egen liste over de beste hotellene i Nord-Europa.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Armani Runway

Høstens Armani Runway-kolleksjon kommer for salg i august.
Høstens Armani Runway-kolleksjon kommer for salg i august.

I august kommer høstens Armani Runway-kolleksjon, med makeup skapt til visningen av høstens mote.

Makeup og mote går hånd i hånd, og makeuptrendene som observeres under moteukene i New York, Milano og Paris blir gjerne førende for sesongen.

Makeupmerkene bruker mer enn ett år på å produsere og lansere sine sesongkolleksjoner. Det betyr at årets nye farger og paletter ble påbegynt allerede i fjor.

Høstnyheter fra Armani.
Høstnyheter fra Armani.

100

Giorgio Armani Beauty speeder opp denne prosessen med kolleksjonen Armani Runway. Den består av makeupprodukter som skapes «live i kulissene» før motekolleksjonen presenteres for innkjøpere og presse.

Armanis makeupartist, Linda Cantello, jobber nemlig ikke bare med fiks ferdige produkter når hun forbereder et moteshow. Hun bruker også ulike pigmenter og baser som hun blander sammen for å skape et skreddersydd resultat.

Disse inngår i Armanis såkalte Runway Lab.

Runway-kolleksjonen sendes til produksjon kun få dager etter visningen av motekolleksjonen. For første gang finnes dermed både motekolleksjonen og den korresponderende makeuplooken i butikk samtidig.

Armani Runway kommer i august, og skal selges på Gimle Parfymeri og Steen & Strøm.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Tom Ford Beauty i Norge

Tom Fords sommerlook for 2015.
Tom Fords sommerlook for 2015.

Gimle Parfymeri har blitt flagship store for Tom Ford Beauty, som lanseres i Norge. Makeup-kolleksjonen selges eksklusivt i det tradisjonsrike parfymeriet på Frogner i Oslo.

Signaturlooken til Tom Ford Beauty er «sensual eyes, bold cheeks and lacquered lips». Kolleksjonen inneholder blant annet flotte baseprodukter som gir glødende hud, og supre paletter for konturering.

– Presidenten i Estée Lauder kom i limousin for å godkjenne butikken vår som Tom Ford flagship store. Vi måtte bevise, og det ble stilt skyhøye krav, forteller Camilla Schjelderup fra Gimle Parfymeri.

Det familiedrevne parfymeriet ble etablert i 1939, og har ingen kjedeavtaler.  Butikken var opprinnelig på 21 kvadratmeter, men ble utvidet med en ny, stor andreetasje i november 2013, og tilbyr også hudpleie.

Camilla Schjelderup fra Gimle Parfymeri.
Camilla Schjelderup fra Gimle Parfymeri.

– Vi kan ikke selge det som finnes overalt, vår jobb er å overraske kundene og begeistre dem. Hver dag! Forankringen er hele tiden kundene, vi er ingenting uten dem. De har kanskje kjørt forbi tre kjøpesentre for å kunne gå inn døren vår, her på hjørnet i Bygdøy allé. Det kan ses på som en gullbillett, sier Camilla Schjelderup.

KOSMETIKK trykket et stort intervju med Camilla Schjelderup fra Gimle Parfymeri i nr. 1-15. Du kan lese intervjuet HER.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail