Kategoriarkiv: Designere

Nytt designsamarbeid

Denne høsten lanserer Isabel Marant en makeupkolleksjon med L’Oréal Paris under Paris Fashion Week. Det er en kolleksjon med multifunskjonelle produkter som er lette å legge, og som gir en frisk, Isabel Marant-inspirert look.

Isabel Marant grunnla sitt motemerke i 1994, og ble raskt kjent for sin avslappede og parisiske stil – som samtidig er både rocka og feminin.

– Jeg har alltid tolket moteverdens «ready-to-wear» veldig bokstavelig, og jeg er så glad for muligheten til å skape en kul og anvendelig kolleksjon med L’Oréal Paris, sier Isabel Marant i en pressemelding.

Hun forteller at hun får en drøm oppfylt når hun nå trer inn i en innovasjonsdrevet beauty-verden, og får sjansen til å tilby makeup-produkter som hun alltid har ønsket seg.

Isabel Marant lanserer makeup-kolleksjon med L’Oréal Paris.

– Isabel Marant er synonymt med parisisk eleganse. Hun er tro mot seg selv og sin selvstendighet. Dette er det perfekte samarbeidet for L’Oréal Paris. Verdiene våre matcher Isabel Marants, sier Pierre-Emmanuel Angeloglou, L’Oréal Paris Global Brand President.

L’Oréal Paris x Isabel Marant konsentrerer seg om enkle, anvendelige og vakre produkter som både passer i hverdagen og til mer pyntede kvelder.

Kolleksjonen består av ti unike produkter for øyne, kinn og lepper, med tydelige referanser til franske it-jenters kule look – fra friskt og glødende til elegant og sofistikert.

Produktene skal lanseres på Isabel Marant-visningen under Paris Fashion Week, 27. september 2018, og vil bli tilgjengelige i Vita, H&M og utvalgte nettbutikker. Vi kommer tilbake med mer!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Proenza Schouler lanserer duft


Det New York-baserte varemerket Proenza Schouler har lansert sin første duft, Arizona, i samarbeid med L’Oréal Luxe.

Arizona er bygget opp rundt to elementer eller noter: Et kremet iris-element og et element av hvit kaktusblomst.

Kaktusen Peruvian Torch blomstrer maksimalt én gang i året, og har aldri tidligere blitt brukt i en parfyme. Duften er fanget opp ved hjelp av en teknologi som gjør at naturen ikke kommer til skade.

Proenza Schouler lager kvinneklær og accessoirer, og ble grunnlagt i 2002 av designerne Jack McCollough og Lazaro Hernandez. Merkenavnet er basert på pikenavnene til mødrene deres.

Proenza Schouler forbindes med en ny generasjon amerikansk luksus.
Sniktitt på Proenza Schoulers nye høstmakeup for Lancôme.

Lancôme hører også inn under L’Oréal Luxe, og samarbeider med Proenza Schouler når det gjelder høstens nye makeup. En limited edition-kolleksjon signert designerduoen slippes i juli måned.

Det parisiske varemerket har tidligere hatt designsamarbeid med andre store navn fra motebransjen, som Alber Elbaz og Sonia Rykiel.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Spennende designsamarbeid

bilde-14

bilde-15

bilde-9

bilde-12

Lancôme avslørte for få dager siden flere detaljer rundt det nye og spennende designsamarbeidet Sonia Rykiel X Lancôme.

På et pressemøte der både svenske, danske og norske journalister var til stede, fortalte Lancômes skandinaviske makeupartist Henrik Steen om de nye produktene. Han sminket også opp to modeller.

Her har to av Paris’ store merkevarer jobbet sammen for å få hverandre til å skinne, og den typiske Rykiel-stilen kommer tydelig til syne i den nye sminkekolleksjonen.

Cushion blush i stripete, limited edtion innpakning er én av nyhetene, og vi har også lyst til å prøve øyeskyggepalettene og de lekre, nye produktene til leppene.

Pressemøtet ble holdt hos Mørch Fashion i København, som er agent for en av motekolleksjonene til Rykiel, og produktene kommer i butikk rundt 10. august.

KOSMETIKK har skrevet mer om samarbeidet HER.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Hedi Slimane forlater YSL

Yves Saint Laurent bekrefter i dag at Hedi Slimane, som er Creative Director, forlater virksomheten.

I løpet av fire år har han reposisjonert det tradisjonsrike motehuset og skapt et nytt image som er mørkere, mer edgy og rock’n roll.

Det ryktes at etterfølgeren vil bli Anthony Vaccarello. Han vil da bli den fjerde designeren som jobber for Yves Saint Laurent.

Etter at Yves Saint Laurent himself trakk seg tilbake fra motebransjen i 2002, og døde i 2008, har også Alber Elbaz og Tom Ford vært tilknyttet motehuset.

Motehuset er etter reposisjoneringen i kraftig vekst, og økonomisk går det bra, skriver bransjebladet WWD i dag.

Hedi Slimane hadde mindre kontroll med beautymerket YSL, enn motemerket, men også dette er blitt mer rocka i det siste. Her er sommerkolleksjonen.
Hedi Slimane har hatt mindre kontroll med beautymerket YSL, enn med motemerket, men også dette har fått en mer rocka look. Her er den nye sommerkolleksjonen.

Hedi Slimane har hatt total kontroll over Saint Laurents kolleksjoner og markedsføringskampanjer, som han ofte fotograferte selv.

WWD skriver at han også har hatt et ønske om å styre beauty-delen av virksomheten, som ble kjøpt av L’Oréal i 2008, og at han trakk seg unna alt designarbeid på dette feltet da han ikke fikk full kontroll.

Dette er for øvrig andre gang Hedi Slimane forlater Yves Saint Laurent. På slutten av 1990-tallet var han designer for herrekolleksjonen Yves Saint Laurent Rive Gauche Homme.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Sonia Rykiel x Lancôme

Maison Lancôme samarbeider jevnlig med personligheter fra kunst-, mote- og smykkeverdenen, og for høsten 2016 kunngjør de et samarbeid med Sonia Rykiel.

De jobber med en fargerik sminkekolleksjon inspirert av bydelen Saint-Germain-des-Prés, som er fødestedet til motehuset Sonia Rykiel.

Vindusutstilling fra Sonia Rykiel fra noen år tilbake.
Vindusutstilling fra Sonia Rykiel fra noen år tilbake.

Både Lancôme og Sonia Rykiel forbindes med en fri, fransk og feminin stil.

«I Lancôme ser jeg den frie og frydefulle Rykiel-kvinnen ta sine egne valg», forklarer Julie de Libran, som de siste to årene har vært kreativ direktør for Sonia Rykiel.

Julie de Libran.
Julie de Libran.

Françoise Lehmann, administrerende direktør for Lancôme International, mener at Sonia Rykiel representerer den ultimate pariserinnen:

En kvinne som dyrker sin frihet og nekter å måtte velge mellom dybde og letthet, en kvinne som er både forførende og forelsket.

Sonia Rykiel x Lancôme kolleksjonen kommer i begrenset opplag, og er tilgjengelig fra begynnelsen av august 2016.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Ny duft fra Viktor & Rolf

Viktor & Rolf.
Viktor & Rolf.

Viktor & Rolf er kjent for sin provokative couture og konseptuelle glamour. Nå lanserer designduoen en ny duft kalt Bonbon.

Karamell er det første man tenker på når man prøver duften. Men selv om hovednoten er søt som snop, finnes det også friske og fruktige noter fra mandarin, appelsin og fersken i duften.

Den har et hjerte av sjasmin som holdes oppe av appelsinblomst., mens bunnoten er myk, kremete og treaktig med innslag av blant annet guaiac og sedertre.

Serge Majoullier og Cécile Matton er parfymørene som har samarbeidet med Viktor & Rolf for å skape Bonbon.

Viktor & Rolf har et sterkt og artistisk bildespråk. Bonbon ble opprinnelig lansert med et kampanjebilde der modellen Edita Vilkeviciute poserer naken med håndmalte Bonbons på kroppen.

L’Oréal har imidlertid forstått av dette kampanjebildet kan oppfattes som støtende, og de har besluttet å benytte et alternativt kampanjebilde til lanseringen i Norge.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Stylingtips for sommerbruden

... for Monique Lhuillier.
En romantisk brud i kjole fra Monique Lhuillier.

Monique Lhuillier

Stilen er romantisk, myk, litt impulsiv og leken. Brudekolleksjonen fra Monique Lhuillier er inspirert av en hemmelig hage, der alt kan skje…

Håret er skapt av Antonio Corral Calero, som er Artistic Director for Moroccanoil. Han følger opp poesien og skjønnheten i den romantiske hagen med seks flettede frisyrer, som alle har en matt og moderne tekstur. Idéen var å få frisyrene til å se hjemmelaget ut, som om bryllupet var i brudens egen hage.

Dolce & Gabbana SS14.
Dolce & Gabbana SS14.

Dolce & Gabbana

Den romantiske og uformelle sommerbruden bør titte på vårens Dolce & Gabbana-visning.

Det ultrafeminine, myke og flettede håret er skapt av Guido, som er Creative Consultant for Redken. Han forteller selv at han latt seg inspirere av gamle, italienske filmklassikere regissert av Fellini.

Håret er føntørket for å få volum, og deretter krøllet med krølltang ved hårfestet. Det er flettet løst og formet til en flat chignon i nakken, noe Guido mener vil være kledelig for de fleste kvinner. Håret er pyntet med blomster, gullmynter eller andre hårsmykker valgt ut av designerne.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail